Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jesús es prepara per celebrar la Fira Literària Joan Cid i Mulet

Des d'aquest dimecres i fins dissabte, amb activitats literàries i presentacions d'autors ebrencs

M. P.

Whatsapp
Els escriptors Cinta Arasa i Emigdi Subirats en una passada edició. FOTO: VICKY MAIGÍ

Els escriptors Cinta Arasa i Emigdi Subirats en una passada edició. FOTO: VICKY MAIGÍ

Des d'aquest dimecres i fins dissabte Jesús celebra la Fira Literària Joan Cid i Mulet, amb l'objectiu de viure quatre dies d'activitat cultural i literària i per recordar la figura de l'il·lustre Joan Cid i Mulet. Es tracta d'una cita prèvia a Sant Jordi que serveix per posar en valor les lletres i els autors de les Terres de l'Ebre.

L'escriptora xertolina Francesca Aliern, potser l'autora més llegida a les Terres de l'Ebre, obrirà la fira aquest dimecres amb la presentació de la seua darrera novel·la, Negre estalzí (Cossetània Edicions).

Dijous, a les 16.30 hores, a la biblioteca de l'IE Daniel Mangrané es durà a terme una activitat sobre contes per a la igualtat de gènere per a les famílies de l'escola, a càrrec d'Ester Baiges, mestra responsable de la biblioteca.

A les 19.30 hores tindrà lloc la inauguració oficial, a càrrec de l'escriptora Cinta Arasa. Amb ella es durà a terme una conversa literària per donar a conèixer la seua activitat i durant l'acte es comptarà amb una exposició que li han fet els alumnes del CPEE Sant Jordi de Jesús.

Divendres al matí hi haurà activitats literàries als centres educatius. A la tarda, activitat infantil amb el pallasso Muniatto i la presentació del seu darrer conte amb les germanes Besolí Muniatto i la Cucafera.També se celebrarà el taller "Com llegir una novel·la", amb la professora Marta Tena (URV) i presentació de la seua novel·la Tots els colors del vent (Onada Edicions). A continuació Club de Lectura de Cap llàgrima sobre la tomba (Pagès Editors) amb la seua autora Sílvia Mayans i presentació de Cendra (Pagès Editors), la seua darrera novel·la.

Dissabte a les 11.45 hores hi haurà les presentacions amb les darreres novetats de Jesús M. Tibau, Marina Pallás i Lola Salmerón. A més, també hi haurà l'entrega del X Premi de Recerca en l'àmbit de la llengua i la literatura i l'exili català i el lliurament del III Fem Lletra de reconeixement a la projecció literària i cultural.

Temas

  • EBRE

Lea También