Jesús es prepara per celebrar la Fira Literària Joan Cid i Mulet

Des d'aquest dimecres i fins dissabte, amb activitats literàries i presentacions d'autors ebrencs

19 mayo 2017 15:47 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Des d'aquest dimecres i fins dissabte Jesús celebra la Fira Literària Joan Cid i Mulet, amb l'objectiu de viure quatre dies d'activitat cultural i literària i per recordar la figura de l'il·lustre Joan Cid i Mulet. Es tracta d'una cita prèvia a Sant Jordi que serveix per posar en valor les lletres i els autors de les Terres de l'Ebre.

L'escriptora xertolina Francesca Aliern, potser l'autora més llegida a les Terres de l'Ebre, obrirà la fira aquest dimecres amb la presentació de la seua darrera novel·la, Negre estalzí (Cossetània Edicions).

Dijous, a les 16.30 hores, a la biblioteca de l'IE Daniel Mangrané es durà a terme una activitat sobre contes per a la igualtat de gènere per a les famílies de l'escola, a càrrec d'Ester Baiges, mestra responsable de la biblioteca.

A les 19.30 hores tindrà lloc la inauguració oficial, a càrrec de l'escriptora Cinta Arasa. Amb ella es durà a terme una conversa literària per donar a conèixer la seua activitat i durant l'acte es comptarà amb una exposició que li han fet els alumnes del CPEE Sant Jordi de Jesús.

Divendres al matí hi haurà activitats literàries als centres educatius. A la tarda, activitat infantil amb el pallasso Muniatto i la presentació del seu darrer conte amb les germanes Besolí Muniatto i la Cucafera.També se celebrarà el taller "Com llegir una novel·la", amb la professora Marta Tena (URV) i presentació de la seua novel·la Tots els colors del vent (Onada Edicions). A continuació Club de Lectura de Cap llàgrima sobre la tomba (Pagès Editors) amb la seua autora Sílvia Mayans i presentació de Cendra (Pagès Editors), la seua darrera novel·la.

Dissabte a les 11.45 hores hi haurà les presentacions amb les darreres novetats de Jesús M. Tibau, Marina Pallás i Lola Salmerón. A més, també hi haurà l'entrega del X Premi de Recerca en l'àmbit de la llengua i la literatura i l'exili català i el lliurament del III Fem Lletra de reconeixement a la projecció literària i cultural.

Comentarios
Multimedia Diari