Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Joan L. Barberà, nou coordinador territorial de Joventut a l’Ebre

És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona, diplomat en Magisteri per la Universitat Rovira i Virgili i màster en rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Madrid.

Diari de Tarragona

Whatsapp

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, i la directora general de Joventut, Norma Pujol, juntament amb la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, van presentar ahir el nou coordinador territorial de Joventut, Joan L. Barberà Carceller. 

Joan L. Barberà agafa el relleu de la directora general de Joventut amb «una gran responsabilitat, molta il·lusió i moltes ganes de treballar per i amb jovent de les Terres de l’Ebre, que són el present i han de ser el motor del futur del nostre territori». 

En la presentació, Norma Pujol  va destacar la rellevància d’implementar arreu del territori les polítiques de joventut, teixint un model en què tingui cabuda tot el jovent, fins i tot el dels municipis més petits.

Entre les prioritats de la Direcció General de Joventut «tenim la de poder incidir en el jovent que viu en entorns rurals, ja que sovint tenen més dificultats a l’hora d’accedir al conjunt de polítiques del país». 

Joan L. Barberà, d’Amposta, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona, diplomat en Magisteri per la Universitat Rovira i Virgili i màster en rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Madrid.

Temas

Comentarios

Lea También