Jornada de portes obertes per visitar tres vaixells històrics al port de La Ràpita

El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre també organitza altres activitats aquests dies de Setmana Santa

19 mayo 2017 15:39 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pailebot Santa Eulàlia, la goleta Far de Barcelona i el quetx Ciutat de Badalona atracaran aquest divendres i fins diumenge al port de Sant Carles de la Ràpita, en motiu de la segona edició de la regata 'Catalunya al Través. La vela com a escola de vida', que organitza el Museu Marítim de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Museu de la Mar de l’Ebre i el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

Aquests vaixells podran ser visitats de forma gratuïta aquest divendres i dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20h. A més, des de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, el Museu de la Mar de l’Ebre i el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, s’han organitzat un seguit d’activitats per als grumets, en les que destaquen l’entrega dels diplomes, un taller de jota, una timba de morra i una competició de bitlles.

El Consorci també organitza altres activitats. Aquests dissabte de 11 a 13h es farà una ruta per conèixer el patrimoni de la ciutat d’Amposta, i de 17:30h a 19:30h una visita a la Casa O’Connor d’Alcanar. Diumenge a les 11h es farà un petit recorregut per Poblenou del Delta i a la mateixa hora, també hi haurà un itinerari guiat pel poblat iber de la Moleta del Remei.

Comentarios
Multimedia Diari