Jornada per conscienciar de la mobilitat en cadira de rodes a Móra d'Ebre

La capital de la Ribera acull la tercera edició de Barreres Fora, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

03 diciembre 2018 10:32 | Actualizado a 15 diciembre 2018 20:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Móra d’Ebre va acollir ahir dissabte la tercera edició de la Jornada Barreres Fora, organitzada amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. L’acte té com a objectiu donar a conèixer a la població en general la realitat de les persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa s’organitzen diverses activitats per a donar visibilitat al col·lectiu i donar a conèixer les seues necessitats.

L’acte va començar a les 9 del matí al teatre municipal La Llanterna amb el discurs inaugural de Fina Ambrós, presidenta del col·lectiu Barreres Fora. Durant tota la jornada hi va haver intervencions artístiques i musicals de grups de la comarca, xerrades, tallers i actes lúdics.

Entre les activitats realitzades, cal destacar la tercera edició de la gimcana d’obstacles amb cadira de rodes, una prova en la qual hi participen persones amb modalitat reduïda, però també persones que no necessiten cadira de rodes per a desplaçar-se habitualment per tal que coneguin les dificultats que s’han de fer front en el dia a dia quan es necessita aquest mitjà de transport.

Altre actes rellevants de la jornada van ser  les xerrades de David Bonvehí, president del PDeCAT, i del motorista de Sabadell Àlex Cruz, que fa un parell d’anys va perdre els dos peus en un accident.

Tallers i activitats de ioga, d’esports paralímpics o de dansa van completar el programa de la jornada, que va cloure amb un dinar de germanor. 

Comentarios
Multimedia Diari