Jornades de la galera als quatre pobles mariners de l'Ebre

Fins al dia 3 de març 42 restaurants de l’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i l’Ametlla de Mar ofereixen els seus menús especials

11 febrero 2019 10:48 | Actualizado a 11 febrero 2019 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els quatre municipis mariners de les Terres de l’Ebre –l’Ampolla, la Ràpita, l’Ametlla de Mar i Alcanar– s’uneixen durant aquest mes per celebrar una nova edició de les jornades gastronòmiques de la galera.

Des del divendres passat, dia 8, fins al 3 de març un total de 42 restaurants dels quatre municipis ofereixen exquisits menús amb la galera com a principal protagonista. En ells es podran trobar plats com carxofa confitada amb ou poché i tempura de galera, fideuada amb galeres i llagostins o rap a la crema de calçot i galera. D’altra banda, tots ells estaran maridats amb vins DO Terra Alta.

Un any més la iniciativa gastronòmica compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre.

La galera és un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre. Aquest crustaci és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Concurs d’Instagram
D’altra banda, un any més, es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram. Tots aquells que gaudeixen de les jornades poden compartir una foto del plat que hagin escollit i degustat a través de la xarxa social Instagram amb les etiquetes #JornadesGalera i #TerresdelEbre. D’aquesta manera entraran dintre d’un sorteig per guanyar un dinar per a dos persones al restaurant.

Comentarios
Multimedia Diari