Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Josep Massana ja és el nou Inspector en Cap de la Policia Local d’Amposta

Ha exercit durant 19 anys al cos dels Mossos d'Esquadra

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de Josep Massana a l’acte de presentació que ha tingut lloc al Casal d’Amposta aquesta setmana.  Foto: Ajuntament d'Amposta

Imatge de Josep Massana a l’acte de presentació que ha tingut lloc al Casal d’Amposta aquesta setmana. Foto: Ajuntament d'Amposta

Josep Massana ja és el nou Inspector en Cap de la Policia Local d’Amposta. L’acte de presentació va celebrar-se aquest dimarts al Casal d’Amposta amb la presència de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, així com diferents cossos policials com la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra o els Bombers de la Generalitat. 

Massana va demanar la col·laboració dels ciutadans, les entitats i les associacions del municipi per fer d’Amposta una ciutat amb un model policial de proximitat i evitar les conductes incíviques però sempre intentant fer campanyes informatives.

El cos de la Policia Local d’Amposta està format actualment per un total de 34 membres i el nou Cap, Josep Massana, prové dels Mossos d’Esquadra, on durant 19 anys va estar exercint com a sergent a l’àrea policial de les Terres de l’Ebre. Massana ha estat finalment elegit entre diferents candidats.

Temas

Comentarios

Lea También