Josep Pàmies: «No he matat mai ningú, les meves teràpies alternatives funcionen»

Tot i la gran polèmica social i legal que l’envolta, l’agricultor, activista i divulgador Josep Pàmies va oferir ahir, diumenge, una xarrada sobre plantes medicinals i teràpies de baix cost al Centre Cívic d’Alcanar

25 febrero 2019 11:37 | Actualizado a 27 febrero 2019 12:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’agricultor, activista i divulgador Josep Pàmies defensa l’ús de l’MMS –una barreja de clorit de sodi i aigua–, tot i la polèmica social i legal que l’envolta. Pàmies va oferir una xerrada sobre plantes medicinals i teràpies de baix cost ahir, diumenge, a Alcanar, un acte que es va organitzar i es va tirar endavant tot i la gran polèmica que envolta a Pàmies, que està al punt de mira dels col·legis de metges, el de Tarragona inclòs, i de la mateixa administració. 

El conflicte principal rau en la difusió que Pàmies fa de l’MMS, un producte polèmic, prohibit per les autoritats sanitàries. Com ja va publicar el Diari el mes de desembre de 2018, la Generalitat de Catalunya li va imposar a l’activista una important multa de 600.001 euros per «promoció, publicitat i informació destinada al públic de productes o preparats amb finalitats medicinals que no estan autoritzats com a medicaments», apuntaven en el seu moment des de la Generalitat. 

Es tracta del polèmic MMS en el tractament de l’autisme i altres malalties, un producte prohibit per les autoritats sanitàries des de l’any 2012. 

L’MMS, producte prohibit
La multa de la Generalitat va sorgir arran d’una conferència sobre MMS que va tenir lloc a Balaguer el 14 d’octubre de 2018, considerant que ell va ser el promotor i organitzador. En la conferència en qüestió, Pàmies tractava la cura de l’autisme mitjançat aquest producte no autoritzat derivat del lleixiu. 

La xarrada d’ahir a Alcanar va ser organitzada per Josep Maria Sancho Subirats, un particular del municipi que coneix i segueix la trajectòria de Pàmies, amb l’objectiu «que tothom, tant els qui estem a favor com els qui estan en contra, puguin escoltar la seva versió i puguin fer-li les preguntes que vulguin, perquè a partir d’aquí cadascú tregui les conclusions que vulgui». Pàmies va aprofitar per parlar sobre la polèmica que l’envolta i per defensar-se un cop més, en la mateixa línia que ho ha fet des que va rebre la denúncia.

«No he matat a ningú. Tinc comprovat que l’MMS funciona», apuntava Pàmies. L’activista també assegura que té demostracions científiques i proves de milers de testimonis que funciona. Pàmies alçava ahir un cop més la veu en contra de la indústria farmacèutica, defensant l’MMS per solucionar moltes malalties i remarcant que «l’MMS no és lleixiu». L’activista també va aprofitar per demanar llibertat d’expressió i més investigació en teràpies alternatives.

Comentarios
Multimedia Diari