JuntsxCat exigeix l’aturada dels Euromed a l’Ebre

El partit presentarà una PNL al Congrés per reclamar el retorn del servei i que més partits hi donen suport

22 febrero 2020 12:30 | Actualizado a 22 febrero 2020 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha donat a conèixer les primeres accions que duran a terme al Congrés dels Diputats per defensar les Terres de l’Ebre. Bel ha explicat que Junts per Catalunya ha presentat «moltes preguntes escrites al govern i ara presentem proposicions de llei i no de llei per al seu debat».

En aquesta línia ha destacat una PNL molt senzilla per exigir l’aturada dels Euromed a les Terres de l’Ebre. «Es tracta d’una PNL molt senzilla per tal que totes les formacions polítiques que vam donar suport a la concentració per exigir un servei ferroviari digne, el diumenge passat, puguem votar-hi a favor».

«Exigim que els Euromed s’aturin a l’estació de l’Aldea», ha apuntat el candidat. «Esperem que tots els partits que van assistir a la concentració per reclamar uns trens dignes a l’Aldea hi donin suport», ha dit en relació a la mobilització celebrada diumenge passat a l’estació de l’Aldea, on hi van ser presents un gran nombre de representants polítics del territori per reclamar millores ferroviàries.

El diputat també ha anunciat una altra PNL per a que hi hagi més trens Avant amb parada a l’Ebre i que n’assumeixi el cost el govern Espanyol, tal i com ja fa a la resta de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari