Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Mobilitat

JuntsxCat exigeix l’aturada dels Euromed a l’Ebre

El partit presentarà una PNL al Congrés per reclamar el retorn del servei i que més partits hi donen suport

REDACCIÓ

Whatsapp
JuntsxCat exigeix l’aturada dels Euromed a l’Ebre

JuntsxCat exigeix l’aturada dels Euromed a l’Ebre

El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha donat a conèixer les primeres accions que duran a terme al Congrés dels Diputats per defensar les Terres de l’Ebre. Bel ha explicat que Junts per Catalunya ha presentat «moltes preguntes escrites al govern i ara presentem proposicions de llei i no de llei per al seu debat».

En aquesta línia ha destacat una PNL molt senzilla per exigir l’aturada dels Euromed a les Terres de l’Ebre. «Es tracta d’una PNL molt senzilla per tal que totes les formacions polítiques que vam donar suport a la concentració per exigir un servei ferroviari digne, el diumenge passat, puguem votar-hi a favor».

«Exigim que els Euromed s’aturin a l’estació de l’Aldea», ha apuntat el candidat. «Esperem que tots els partits que van assistir a la concentració per reclamar uns trens dignes a l’Aldea hi donin suport», ha dit en relació a la mobilització celebrada diumenge passat a l’estació de l’Aldea, on hi van ser presents un gran nombre de representants polítics del territori per reclamar millores ferroviàries.

El diputat també ha anunciat una altra PNL per a que hi hagi més trens Avant amb parada a l’Ebre i que n’assumeixi el cost el govern Espanyol, tal i com ja fa a la resta de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También