Jutjada per cridar i perseguir una metgessa del CAP de Sant Jaume d'Enveja

El fiscal demana per a l'acusada un any de presó i multa de 600 euros

20 octubre 2020 08:17 | Actualizado a 20 octubre 2020 08:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona que no volia esperar el seu torn al CAP de Sant Jaume d'Enveja va començar a cridar i perseguir la metgessa, fins i tot quan aquesta anava en cotxe a una urgència domiciliària.

El fiscal demana per a la processada un any de presó per un delicte d'atemptat a sanitari que es troba en les seves funcions i el pagament d'una multa de 600 euros per un delicte lleu de coaccions.

L'acusada és una ciutadana espanyola sense antecedents penals. Entre les cinc i les sis de la tarda del 15 de maig de 2018 es trobava a la sala d'espera del Centre d'Atenció Primària de Sant Jaume d'Enveja.

La metgessa de família va sortir de la seva consulta per llegir l'ordre dels pacients que havien d'entrar. La facultativa va ser abordada per l'acusada perquè li fes una recepta. La doctora s'hi negà i li va demanar que respectés el torn d'arribada.

La facultativa va avisar els pacients que s'esperaven que havia d'anar a una urgència domiciliària junt amb l'infermera. Llavors, la processada va començar a cridar de forma alterada: "Necesito la receta, te vas a enterar". Va començar a perseguir la doctora, agafant-la fort pel braç, a l'alçada del colze.

La metgessa i la infermera van pujar al cotxe per anar al domicili. L'acusada va agafar el seu vehicle i va començar a perseguir-les durant un quart d'hora pels carrers de Sant Jaume d'Enveja. Conduïa de forma agressiva darrera d'elles.

Les víctimes es van quedar dins el cotxe fins que van trucar el 112 per contactar amb la Policia Local.

Un dels dos Jutjats del Penal de Tortosa s'encarregaran de jutjar aquest cas, en una data encara per determinar.

Comentarios
Multimedia Diari