Jutjada per insultar durant una hora una doctora del CAP d'Alcanar

La dona considerava que la metgessa no havia atès bé la seva filla

17 noviembre 2020 09:18 | Actualizado a 17 noviembre 2020 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona va estar durant una hora insultant la metgessa del CAP d'Alcanar perquè considerava que no havia atès bé la seva filla. Així ho creu el fiscal, que demana per l'acusada un any de presó i el pagament d'una multa de 2.400 euros com autora d'un delicte d'odi. Tanmateix se sol·licita l'abonament de 1.000 euros a la doctora en concepte de danys morals.

L'acusada és una ciutadana marroquí sense antecedents penals. A un quart de set de la tarda del 16 de juny de 2018 va anar al CAP d'Alcanar perquè la seva filla tenia un tall a la part inferior de la barbeta.

La pacient va ser atesa per la doctora, natural de la República Dominicana. Mentre la nena era atesa per la metgessa, l'acusada considerava que la facultativa no havia curat bé la seva filla. Per això, es va dirigir cap a la doctora i la va estar insultant durant una hora, amb expressions com "eres una hija de puta, negra de mierda. En mi país odiamos a los negros y les damos palizas. Te follan los negros, eres una mal follada", "que había venido de Marruecos para no tener que aguantar a negros de mierda". Tot això, segons el fiscal, amb el propòsit d'ofendre i humiliar la doctora pel seu origen racial.

El judici es farà en un dels dos Jutjats del Penal de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari