Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jutjaran un mecànic acusat de vendre droga al seu taller de Santa Bàrbara

Van veure que una dona acudia al taller i que sortia al cap de tres minuts

Diari de Tarragona

Whatsapp
Cocaína

Cocaína

 Quasi 200 grams de cocaïna, 146 pastilles d’èxtasi, quasi cent grams d’haixix a més de 13 grams d’amfetamines. És la droga (valorada en 16.265 euros) que els agents van tronar a l’interior d’un taller mecànic de Santa Bàrbara. 

Ara, el fiscal demana sis anys de presó i multa de 48.796 euros per a la persona que tenia aquest establiment (propietat del seu pare, que desconeixia completament les suposades activitats il·lícites del seu fill). Així es recull en l’escrit d’acusació del Ministeri Públic d’un cas que arribarà a judici el 15 de setembre a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona. L’acusat ha estat en presó preventiva del 7 de desembre de 2014 al 19 de gener de 2015.

Cap a les cinc de la tarda del 5 de desembre de 2014, els agents estaven realitzant tasques d’inspecció de tallers de reparació de vehicles i motocicletes de la zona per verificar que tinguessin totes les llicències i permisos administratius. Van veure que una dona acudia al taller i que sortia al cap de tres minuts. La van parar a prop i va reconèixer que acabava de comprar cocaïna, d’una puresa del 23 per cent.

Comentarios

Lea También