Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jutjaran un revisor de gas per sustreure15.000 euros a un client a Amposta

La víctima tenia 83 anys d'edat i el fiscal li demana per al sospitós 20 mesos de presó

Àngel Juanpere

Whatsapp
L'operari va acudir dues vegades al domicili.

L'operari va acudir dues vegades al domicili.

Un revisor de gas s'enfronta a 20 mesos de presó i a tornar 15.000 euros a la víctima per haver-li robat els diners a casa seva, a Amposta. El processat està acusat d'un delicte de furt, amb l'agreujant d'abús de confiança.

El judici tindrà lloc a un dels dos Jutjats del Penal de Tortosa en una data per concretar.

L'acusat és un ciutadà espanyol. A les cinc de la tarda del 13 de febrer de l'any passat va anar al domicili de la víctima, amb la intenció de realitzar treballs de revisió del gas.

Una vegada finalitzada la revisió, l'acusat va comunicar al client l'import, omplint la corresponent factura.

En aquest moment, la víctima li va dir que no tenia diners suficients en efectiu, per la qual cosa va sol·licitar a l'acusat que li baixés una caixa de plàstic que tenia guardada en un fals sostre del bany. A l'interior havia 23.000 euros en diferents sobres.

Una vegada realitzat el pagament, l'acusat va marxar del domicili.

El 14 de març, a la mateixa hora, l'acusat va tornar a acudir al domicili amb la finalitat de realitzar un nou servei en quantitat d'operari de la mateixa empresa.

Una vegada efectuat el servei, l'acusat va omplir la factura, sent pagada pel client.

Abans de marxar-se del domicili, l'acusat va demanar permís per anar al bany. I una vegada a l'interior, es va apoderar de tres paquets, que contenien 5.000 euros cadascun i que es trobaven a l'interior de la caixa de plàstic ubicada al fals sostre.

Seguidament l'acusat va marxar del domicili. Els diners no han estat recuperats.

Temas

Comentarios

Lea También