Jutjat per abusar sexualment de dues dones a carrers de Sant Carles de la Ràpita

Mentre ell anava en cotxe, a una li va tocar el cul i a l’altra li va dir que estava molt bona

03 marzo 2020 09:42 | Actualizado a 03 marzo 2020 10:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home serà processat -en una data encara per determinar- al Jutjat del Penal de Tortosa acusat de dos delictes d’abusos sexuals r.

Suposadament, i mentre ell circulava en cotxe, li va tocar el cul a una dona i a una altra li va dir que estava molt bona.

El fiscal demana per al processat tres anys i mig de presó.

El processat és un ciutadà espanyol sense antecedents penals.

L’escrit d’acusació del fiscal recull que a tres quarts d’una de la tarda del 21 de setembre de l’any passat, el processat circulava en un vehicle Hyundai 130 pel carrer Fundadors de  Sant Carles de la Ràpita.

En arribar a la cruïlla amb el carrer Comte Montemolins va veure que una dona anava caminant. “Amb ànim de satisfer els seus desitjos libidinosos”, va treure mig cos per la finestra del vehicle i li va tocar el seu cul, posant-li les mans entre les seves cames.

Més tard, cap a dos quarts de la tarda, l’acusat circulava amb el seu cotxe pel carrer la Cinta. En arribar on estava una altra dona, va parar el vehicle i, sense baixar del mateix, li va dir: “Qué buena estàs!”.

Al mateix temps, ell es tocava les seves parts íntimes i es va masturbar amb els pantalons desfets.

L'acusat, quan va declarar davant el jutge instructor, va negar els fets. Va reconèixer que anava amb el seu cotxe, però no que toqués el cul a ningú.

Comentarios
Multimedia Diari