Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jutjat per disparar un home a l’interior d’un bar a Sant Carles de la Ràpita

El fiscal demana per al processat 14 anys de presó i 8 per a la seva excompanya sentimental. Els fets van tenir lloc el 2017

À. JUANPERE

Whatsapp
La Audiencia Provincial de Tarragona

La Audiencia Provincial de Tarragona

Un home que presumptament va disparar a l’empleat en un bar de Sant Carles de la Ràpita a la fi de 2017 s’enfronta a 14 anys de presó: vuit per temptativa d’homicidi, dos per tinença il·lícita d’armes i quatre per lesions. Per la seva banda, el fiscal demana per a l’excompanya sentimental de l’encausat vuit anys per temptativa d’homicidi com a còmplice dels fets. El cas arribarà a judici el dijousd i divendres de la propera setmana a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona.

L’escrit d’acusació del Ministeri Públic recull que cap a les 15.30 hores del passat 13 de desembre de 2017, l’acusat i el treballador del bar van tenir una discussió al carrer. Durant el transcurs de la mateixa, el sospitós va propinar a la víctima un cop amb una bola de ferro amb mànec, que li va impactar a la mà dreta.

Aquest mateix dia, a les 17.02 hores, els dos acusats es van dirigir a un bar de Sant Carles de la Ràpita, on treballava la víctima. L’acusada va entrar en primer lloc en l’establiment i va fer senyals a l’empleat perquè sortís a la trobada de l’acusat, que venia immediatament darrere d’ella.

Arma de foc

A continuació, el processat va treure una arma de foc i va efectuar un primer tret dirigit al tronc de l’empleat del bar, que va impactar a la part alta de la porta del bany.

Tot seguit, el processat va empènyer a l’encausada cap a l’interior del lavabo, de molt reduïdes dimensions. La víctima va intentar entrar a la zona del vàter, no aconseguint-hoi quedant-se de genolls a terra. L’acusat va efectuar un segon tret dirigit al cap de la víctima, però en baixar el cap aquesta, va impactar a l’omòplat dret.

L’empleat del bar va empènyer a la processada, que va caure cap enrere contra l’acusat, trencant una porta de l’interior del lavabo. Aleshores, el sospitós va fer un tercer tret dirigit a la víctima, que va evitar el seu impacte en agafar de la mà a l’acusat. El projectil va anar a parar a la cama de l’acusada i contra el marc de la porta del bany.

Fugida

La víctima va aconseguir escapolir-se dels dos acusats i va emprendre la fugida pel local cap al carrer, moment en què l’acusat va realitzar un quart tret, apuntant per l’esquena al perjudicat. Però el tret no es va produir a causa d’una fallada en l’arma curta.

L’acusat va tornar a buscar a la seva companya i, després d’intervenir unes paraules, va emprendre la seva fugida i l’acusada va romandre al bar, ferida sobre de la taula. El presumpte autor dels trets es va lliurar l’endemà, el 14 de desembre del 2017. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a la presó preventiva de la mateixa manera que la seva exparella.

Com a conseqüència de tots aquests fets, el fiscal demana per al processat 14 anys de presó i vuit per a la seva ex-companya sentimental.

Durant el juici està previst que s’exhibeixin les imatges captades epr la càmera de seguretat de l’establiment Punxa un pinxo.

Comentarios

Lea También