Jutjat per disparar un home a l’interior d’un bar a Sant Carles de la Ràpita

El fiscal demana per al processat 14 anys de presó i 8 per a la seva excompanya sentimental. Els fets van tenir lloc el 2017

11 noviembre 2019 10:20 | Actualizado a 12 noviembre 2019 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que presumptament va disparar a l’empleat en un bar de Sant Carles de la Ràpita a la fi de 2017 s’enfronta a 14 anys de presó: vuit per temptativa d’homicidi, dos per tinença il·lícita d’armes i quatre per lesions. Per la seva banda, el fiscal demana per a l’excompanya sentimental de l’encausat vuit anys per temptativa d’homicidi com a còmplice dels fets. El cas arribarà a judici el dijousd i divendres de la propera setmana a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona.

L’escrit d’acusació del Ministeri Públic recull que cap a les 15.30 hores del passat 13 de desembre de 2017, l’acusat i el treballador del bar van tenir una discussió al carrer. Durant el transcurs de la mateixa, el sospitós va propinar a la víctima un cop amb una bola de ferro amb mànec, que li va impactar a la mà dreta.

Aquest mateix dia, a les 17.02 hores, els dos acusats es van dirigir a un bar de Sant Carles de la Ràpita, on treballava la víctima. L’acusada va entrar en primer lloc en l’establiment i va fer senyals a l’empleat perquè sortís a la trobada de l’acusat, que venia immediatament darrere d’ella.

Arma de foc

A continuació, el processat va treure una arma de foc i va efectuar un primer tret dirigit al tronc de l’empleat del bar, que va impactar a la part alta de la porta del bany.

Tot seguit, el processat va empènyer a l’encausada cap a l’interior del lavabo, de molt reduïdes dimensions. La víctima va intentar entrar a la zona del vàter, no aconseguint-hoi quedant-se de genolls a terra. L’acusat va efectuar un segon tret dirigit al cap de la víctima, però en baixar el cap aquesta, va impactar a l’omòplat dret.

L’empleat del bar va empènyer a la processada, que va caure cap enrere contra l’acusat, trencant una porta de l’interior del lavabo. Aleshores, el sospitós va fer un tercer tret dirigit a la víctima, que va evitar el seu impacte en agafar de la mà a l’acusat. El projectil va anar a parar a la cama de l’acusada i contra el marc de la porta del bany.

Fugida

La víctima va aconseguir escapolir-se dels dos acusats i va emprendre la fugida pel local cap al carrer, moment en què l’acusat va realitzar un quart tret, apuntant per l’esquena al perjudicat. Però el tret no es va produir a causa d’una fallada en l’arma curta.

L’acusat va tornar a buscar a la seva companya i, després d’intervenir unes paraules, va emprendre la seva fugida i l’acusada va romandre al bar, ferida sobre de la taula. El presumpte autor dels trets es va lliurar l’endemà, el 14 de desembre del 2017. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a la presó preventiva de la mateixa manera que la seva exparella.

Com a conseqüència de tots aquests fets, el fiscal demana per al processat 14 anys de presó i vuit per a la seva ex-companya sentimental.

Durant el juici està previst que s’exhibeixin les imatges captades epr la càmera de seguretat de l’establiment Punxa un pinxo.

Comentarios
Multimedia Diari