Jutjat un acusat de violar una dona embarassada de set mesos a Tortosa

El fiscal demana una pena de 26 anys de presó i que durant 15 anys no pugui comunicar-se ni apropar-se a 300 metres de la denunciant

09 diciembre 2021 19:20 | Actualizado a 10 diciembre 2021 06:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un ciutadà paquistanès serà jutjat el proper divendres a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona acusat dos delictes d’agressió sexual per haver violat suposadament una dona embarassada a Tortosa. El fiscal demana una pena de 26 anys de presó i que durant 15 anys no pugui comunicar-se ni apropar-se a menys de 300 metres de la denunciant, a més a més de pagar-li una indemnització de 6.000 euros pels danys morals ocasionats. El Ministeri Públic també sol·licita que quan el processat hagi complert la meitat de la pena de presó, se substitueixi la resta per la seva expulsió d’Espanya, país al que no podrà tornar en deu anys.

L’acusat no té antecedents penals i es troba en situació irregular a Espanya. El fiscal, en el seu escrit d’acusació, diu que el 25 de juliol de 2017 va oferir a la denunciant allotjar-se en el seu domicili de la capital del Baix Ebre a canvi d’ocupar-se de les tasques domèstiques i dels dos fills menors d’edat del processat. Davant la precària situació que patia la dona –sense familiars, embarassada de set mesos i en situació irregular a Espanya- va accedir a la proposta.

En una data no concretada, durant el setembre de 2017, l’acusat es va introduir a l’habitació de la dona, es va apropar al llit, li va baixar el pantaló i, davant la negativa d’ella, va marxar. Aproximadament una setmana més tard, quan els nens estaven dormits, l’acusat va tornar a anar a l’habitació. Es va posar dins el llit, davant la negativa d’ella.

Tot i l’avançat estat de gestació de la dona, la va violar, diu el fiscal, mentre amb la intenció d’intimidar-la, li deia que si anava a la Policia l’expulsarien al Marroc. La nit del 3 al 4 d’octubre, el processat va tornar a violar-la.

El 12 d’octubre de 2017, el jutjat va acordar una ordre d’allunyament. L’home no podia apropar-se a menys de 300 metres de la dona, ni tampoc comunicar-se amb ella.

Ell ho nega

L’home, en el seu dia, va negar els fets i va declarar que ell maig va obligar la dona a mantenir relacions sexualas amb ell ni les va tenir. Va dir que ella havia actuat per venjança en no voler ell mantenir una relació amb ella, i que a finals de setembre li va dir que marxés de casa.

Comentarios
Multimedia Diari