Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ANC desplaça 3.000 persones "en defensa de l'Ebre" a la manifestació de diumenge

L'entitat ha defensat en un comunicat que Catalunya "només podrà gestionar els seus recursos naturals amb les eines d'un estat independent"

Europa Press

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'interior d'un dels autocars que va sortir des de Reus en direcció a la Via Catalana, el passat 11 de setembre.  FOTO: F. GRAS

Imatge d'arxiu de l'interior d'un dels autocars que va sortir des de Reus en direcció a la Via Catalana, el passat 11 de setembre. FOTO: F. GRAS

L'ANC ha mobilitzat les seves assemblees territorials "en defensa de l'Ebre" i desplaçarà més de 3.000 persones a la manifestació que la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ha convocat per a diumenge a Amposta (Tarragona) contra el nou pla de conques del Govern espanyol.

L'entitat ha defensat en un comunicat que Catalunya "només podrà gestionar els seus recursos naturals amb les eines d'un estat independent", a més de poder contribuir a l'equilibri territorial entre comarques i treballar a favor d'una economia sostenible.

L'entitat també ha organitzat una paella popular al pavelló d'Amposta posterior a la manifestació, per a la qual ha hagut de tancar les inscripcions després d'arribar als 2.500 participants.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También