L’Ajuntament d’Alcanar fa efectiu el 50% de la indemnització a la promotora Turov

Es desconeix la data de l'enderrocament dels apartaments

05 junio 2017 16:32 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Alcanar ha fet efectiu el pagament de 534.384,5 euros a l’empresa Turov, la meitat d’una indemnització d’1.068.769,03 euros que li correspon a la promotora.

El pagament s’ha fet efectiu després que el passat 27 d’abril la representació processal de l’Ajuntament d’Alcanar formulés davant el Jutjat contenciós-administratiu núm. 2 de Tarragona una proposta de fraccionament del pagament de la indemnització. Durant el mes de maig l’administrador concursal de Turov va acceptar aquest fraccionament.

El primer pagament es va efectuar el passat 31 de maig i l’altre es realitzarà abans del 30 de setembre del 2018. L’acord també exonera el consistori canareu de pagar interessos per les demores en el compliment dels terminis de pagament derivades del procés jurídic.

El passat 25 de maig la Junta de Govern Local va aprovar un decret que anul·la la suspensió de l’enderroc i reactiva el procés de demolició dels 32 apartaments declarats il·legals situats a Alcanar-Platja.

La Junta de Govern Local també va acordar iniciar els tràmits corresponents per tal de constituir les garanties necessàries per a respondre dels pagaments de les eventuals indemnitzacions com a conseqüència de la responsabilitat patrimonial en què pogués incórrer l’Ajuntament d’Alcanar derivada de l’enderroc dels 24 habitatges restants de l’edifici del carrer Bugamvília número 3. 

La junta, així mateix, també va acordar notificar els propietaris i ocupants de l’immoble afectat sobre la reactivació del procés d’enderroc, així com a RIGEL OVER S.L, l’empresa que ha d’executar l’obra, després d’aconseguir el contracte per un concurs públic de licitació. Es desconeix, però, la data per a portar a terme l’enderrocament. 

Comentarios
Multimedia Diari