L’Ajuntament d'Amposta compra dos cases dins de la recuperació de la façana fluvial

La voluntat de l'equip de govern és també la recuperació d'immobles al nucli antic

15 mayo 2018 10:26 | Actualizado a 15 mayo 2018 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta ha adquirit dos immobles al carrer Victòria (el número 8 i el número 12), que són d’especial interès per al projecte de recuperació de la façana fluvial. Un d’ells manté un baluard sobre la muralla fluvial a tall de balcó cap al riu, de gran valor històric i que permetrà obrir el pas al riu pel carrer Victòria.

La voluntat de l’equip de govern en la compra d’aquests dos habitatges és també la recuperació d’immobles al nucli antic per tal de revitalitzar-lo i regenerar-lo. «Normalment, els nuclis antics de les ciutats són punts d’atracció per a gent jove que vol viure en llocs singulars», assenyalava l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Així mateix també remarcava que no s’entén que a Amposta això no sigui així, tenint les possibilitats que tenen. «Amposta en tenim un que, a més a més té el riu que encara li dona més simbolisme, no s’explica que això encara no sigui així».

Inversió de 68.000 euros
L’Ajuntament ha invertit 68.000 euros en aquesta operació. L’alcalde d’Amposta també assenyala que «la compra d’immobles forma part de la dinàmica del consistori d’adquirir patrimoni amb l’objectiu de poder desenvolupar projectes de futur».

Comentarios
Multimedia Diari