Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament d'Amposta inicia la rehabilitació del mercat el 2017

Amposta destinarà l'any vinent 450.000 euros per executar la primera fase del projecte, a la nau central de l'edifici

M. Pallás

Whatsapp
La rehabilitació del Mercat Municipal es presenta com una de les grans inversions del 2017. FOTO: JOAN REVILLAS

La rehabilitació del Mercat Municipal es presenta com una de les grans inversions del 2017. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament d’Amposta invertirà 450.000 euros en la primera fase del projecte de rehabilitació del Mercat Municipal. El sostre del mercat té deficiències detectades pels serveis tècnics municipals des de l’any 2008, i aquesta primera fase començarà a actuar en la nau central.

De fet, a principis del mes de febrer d’enguany ja es va instal·lar una xarxa protectora al sostre amb una partida de 10.000 euros inclosa al pressupost del 2016, i va suposar un dels principals treballs per garantir la seguretat de l’edifici abans no es dugués a terme la rehabilitació completa.

La rehabilitació de l’edifici consistirà a millorar el sostre i les vidrieres que estan danyades. També per instal·lar els serveis adaptats. La segona i tercera fase del projecte es portarien a terme el 2018 i el 2019, respectivament.

Ahir l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs, acompanyat del regidor d’Hisenda Tomàs Bertomeu, va presentar els pressupostos del 2017, que s’aprovaran a un ple extraordinari del 28 de desembre. El pressupost de l’Ajuntament d’Amposta del 2017 ha augmentat un 8,62% respecte al del 2016, passant així de 19 milions d’euros a 21.279.420,43 euros.


Pressupost equilibrat
«És un pressupost equilibrat que pretén continuar amb la dinamització de la ciutat», va valorar ahir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. «És important destacar que el pressupost incorpora propostes d’altres formacions polítiques també».

«És el millor pressupost de la història de l’Ajuntament d’Amposta», va declarar per la seua banda el regidor d’Hisenda Tomàs Bertomeu. «El pressupost aboca diners al carrer i a tots els sectors d’Amposta».

Un dels aspectes destacats és l’increment de la partida de personal en un 6,79%, amb noves incorporacions (com un tresorer, tècnics d’intervenció, una secretària i un tècnic d’informàtica) i la introducció de 125 mensualitats per a plans d’ocupació propis.

En relació als plans de suport local en forma d’ajuts al pagament de l’IBI, es passa de 50.000 euros a 250.000. Hi haurà un estalvi del 25% en el rebut de l’IBI. «Pensem que és important ajudar les persones que tenen primers habitatges i això es tradueix en baixar-los l’IBI», va valorar Tomàs.

n n n

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También