L’Ajuntament de Flix vol donar continuïtat als plans d’ocupació forestal

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani visita el Centre d'Empreses

03 febrero 2021 17:50 | Actualizado a 03 febrero 2021 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, va realitzar ahir una visita institucional a Flix, acompanyat de la directora del SOC, Ariadna Rectoret, i el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, Màrius Pont.

El batlle de Flix, Francesc Barbero, juntament amb alguns membres de la coorporació municipal, van rebre’l al Centre d’Empreses de Flix i li van mostrar les seves instal·lacions. Durant el transcurs del recorregut van poder conèixer algunes de les empreses instal·lades al Centre d’Emperses, com Somper, el propietari de la qual els va fer una explicació del seu negoci.

El conseller va mantenir una breu reunió amb els representants del consistori i amb la coordinadora dels cursos del centre, Marta Serrano, en la qual va manifestar la voluntat per totes dues parts de donar-li continuïtat a la gestió del territori seguint línies similars a les dutes fins ara amb el Pla d’Ocupació creat per les afectacions del incendi del 2019.

L’alcalde Barbero ha avançat que l’Ajuntament treballa per donar continuïtat a línies com el pla d’ocupació forestal, el qual ha valorat com un èxit des de totes les vessants.

Comentarios
Multimedia Diari