Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Montsià

L’Ajuntament de Santa Bàrbara adquireix l’antiga estació de tren

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de l’antiga estació de tren, ahir. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge de l’antiga estació de tren, ahir. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha signat l’acord d’expropiació per a l’execució de les obres d’adequació de l’edifici de l’antiga estació de tren i terrenys adjacents per al municipi. Feia anys que l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitzava gestions amb ADIF per aconseguir els terrenys d’aquesta antiga estació de tren i, finalment, Alfred Blanch, com a alcalde de Santa Bàrbara i Juan Manuel de las Heras com a representant de l’entitat pública empresarial Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF) han signat l’acord per valor de 97.394,57 euros.

La finca qualificada com a sòl urbà té una superfície de 1.322, 25 metres quadrats, segons cadastre, sobre la qual hi ha unes edificacions de 240 metres quadrats destinada en part a edifici de viatges de l’antiga estació.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara encara no ha concretat quin ús se li donarà a l’edifici, ja que primerament es volen estudiar totes les possibilitats i necessitats reals que té el municipi, però el més important era poder adquirir l’edifici i a partir d’aquí començar a treballar amb els possibles usos. Alfred Blanch explica que per al municipi suposa el record nostàlgic d’un edifici que durant el segle passat va tenir una intensa activitat per la presència del ferrocarril.

Temas

Comentarios

Lea También