L’Ajuntament de Tortosa completa la millora de les voreres al carrer Alfara de Carles

L’arranjament també ha permès seguir eliminant barreres arquitectòniques

26 febrero 2021 16:50 | Actualizado a 26 febrero 2021 17:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Recta final de les obres d’arranjament de les voreres del carrer d’Alfara de Carles, al barri de Ferreries de Tortosa, en el tram que va entre els carrers de València i el passeig de l’Ebre. En total, l’Ajuntament ha actuat en sis trams de vorera que presentaven un deteriorament important i que ara s’han reurbanitzat per complet.

L’arranjament també ha permès seguir eliminant barreres arquitectòniques, situant la vorera a cota zero als passos de vianants, i també ha inclòs la instal·lació de paviment podotàctil perquè les persones invidents puguen identificar la presència del lloc de pas. A més, els treballs han tingut en compte futures intervencions d’asfaltatge, que està previst que es puguen dur a terme al llarg de l’any.

Les obres ara en execució van lligades al pla de millora de la via pública que l’Ajuntament de Tortosa va iniciar al 2020 i que tindrà continuïtat durant el present 2021.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que durant el pròxim trimestre continuaran les tasques a altres zones de Ferreries, com ara l’avinguda de Colom, el carrer d’Alcanyís o la plaça 1 d’Octubre, entre d’altres.

Comentarios
Multimedia Diari