Más de Ebre

L’Ajuntament de Tortosa completa la millora de les voreres al carrer Alfara de Carles

L’arranjament també ha permès seguir eliminant barreres arquitectòniques

REDACCIÓ

Whatsapp
Adequació de les voreres al carrer Alfara de Carles.  FOTO: JOAN REVILLAS

Adequació de les voreres al carrer Alfara de Carles. FOTO: JOAN REVILLAS

Recta final de les obres d’arranjament de les voreres del carrer d’Alfara de Carles, al barri de Ferreries de Tortosa, en el tram que va entre els carrers de València i el passeig de l’Ebre. En total, l’Ajuntament ha actuat en sis trams de vorera que presentaven un deteriorament important i que ara s’han reurbanitzat per complet.

L’arranjament també ha permès seguir eliminant barreres arquitectòniques, situant la vorera a cota zero als passos de vianants, i també ha inclòs la instal·lació de paviment podotàctil perquè les persones invidents puguen identificar la presència del lloc de pas. A més, els treballs han tingut en compte futures intervencions d’asfaltatge, que està previst que es puguen dur a terme al llarg de l’any.

Les obres ara en execució van lligades al pla de millora de la via pública que l’Ajuntament de Tortosa va iniciar al 2020 i que tindrà continuïtat durant el present 2021.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que durant el pròxim trimestre continuaran les tasques a altres zones de Ferreries, com ara l’avinguda de Colom, el carrer d’Alcanyís o la plaça 1 d’Octubre, entre d’altres.

Comentarios

Lea También