Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Tortosa denuncia l'aparició de pintades i grafitis al Fortí d'Orleans

La Policia Local investiga també actes vandàlics a la il·luminació led de la barana del pont de l'Estat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Així ha quedat el Fortí d'Orleans. Foto: Ajuntament de Tortosa

Així ha quedat el Fortí d'Orleans. Foto: Ajuntament de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa denuncia l'aparició de pintades i grafitis al Fortí d'Orleans en els darrers dies. La Policia Local ha obert una investigació per identificar els responsables dels fets, i recorda que poden ser constitutius d'un delicte de danys al patrimoni públic. Des del govern municipal es vol condemnar enèrgicament aquestes accions incíviques que, en aquest cas, a més, suposen una greu agressió al patrimoni històric i monumental de la ciutat. L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè s'alerti a la Policia en cas d'alguna sospita relacionada amb aquestes accions. La neteja del Fortí d'Orleans tindrà un cost superior als 3.000 euros. 
 
D'altra banda, la Policia Local també investiga els desperfectes ocasionats en l'enllumenat de la barana del pont de l'Estat. Els fets van tenir lloc la matinada del passat diumenge, quan algú va desmuntar un tram d'uns cinc metres de la il·luminació led de la barana, que va ser fixada de nou, de forma provisional, davant l'avís d'una ciutadana que va observar l'afectació. Hores més tard, algú va tornar a malmetre intencionadament la il·luminació led del tram de barana. Des de l'Ajuntament es demana la col·laboració ciutadana perquè alerti la Policia en cas de veure gent que manipuli de manera sospitosa la il·luminació del pont.

Imatge de les pintades. Foto: Ajuntament de Tortosa

Comentarios

Lea También