Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Tortosa enllesteix la remodelació de la plaça Mossèn Sol per obrir-la durant la Festa del Renaixement

L'actuació, que ha costat 477.000 euros i s'ha allargat sis mesos, recupera un tram de muralla i obre nous espais que envolten la fortificació medieval

ACN

Whatsapp
Aspecte general de la plaça del Rastre amb les obres a punt d'acabar. FOTO: ACN

Aspecte general de la plaça del Rastre amb les obres a punt d'acabar. FOTO: ACN

L'Ajuntament de Tortosa ultima els detalls de les obres de remodelació de la plaça Mossèn Sol, al barri del Rastre, per poder obrir al públic l'espai durant la Festa del Renaixement, que comença dijous. La urbanització, que ha costat 476.775 euros i s'ha allargat durant sis mesos, és l'última de les grans obres pendents del Pla Integral del Nucli Antic de Tortosa (Pincat). S'ha urbanitzat la plaça a un únic nivell, pavimentada amb llosetes de pedra artificial i formigó, recuperant un tram de la muralla medieval del segle XIV que la creua longitudinalment. L'obra també ha permès obrir espais adjacents a la fortificació i reubica l'estàtua de Mossèn Sol amb la seva peanya original.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También