Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de l'Aldea fa una donació de material preventiu al CAP

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de L'Aldea

FOTO: Ajuntament de L'Aldea

L'Ajuntament de l'Aldea, el passat 25 de març, es va posar en contacte per correu electrònic amb l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa per oferir-los ajuda amb la compra del material necessari i així, donar resposta a la crida que s'havia fet entre la població i també la donació d'EPI (màscares, guants, etc).

El dia 26 de març es va comunicar que havien traslladat l'oferiment al Departament de Salut de Terres de l'Ebre que era qui gestionava les donacions i que el material que es feia crida ja no el necessitaven (càmeres de videovigilància i carregadors de mòbils).

Finalment, aquesta setmana l'alcalde de l'Aldea s'ha posat en contacte amb el director del CAP l'Aldea per oferir-li directament ajuda i des de l'Ajuntament es farà una donació valorada en més de 3.000 euros aproximadament de màscares quirúrgiques, màscares fpp2, pantalles de plàstic i solució alcohòlica. Aquest material és per a tota la gent que es vagi a visitar al CAP i, evidentment, també per als sanitaris.

Des de la carrossa Tatanka YotanCa també han fet la donació del seu cinquè premi i l'agraïment a la participació de carnestoltes 2020 i han retornat els dos vals a l'Ajuntament per tal que comprem material per al CAP. Amb aquests 200 € es comprarà més material mitjançant l'Ajuntament per cedir al CAP l'Aldea.
 

Temas

Comentarios

Lea También