L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar aprova una nova ordenança de mobilitat

Aquesta setmana han començat les obres al pàrquing d'Escoles Velles

07 junio 2018 11:15 | Actualizado a 09 junio 2018 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ametlla de Mar ha aprovat l’ordenança que actualitza el pla de mobilitat. La regidoria de Governació ha renovat aquesta normativa municipal per millorar la mobilitat al nucli urbà. Una de les principals novetats és la reducció del cost de les multes d’estacionament al nucli urbà. 

Dels 200 euros que es pagaven ara, i que es mantindran pels fets greus, es reduirà el preu a uns 90 euros pels fets lleus. «Hi havia moltes multes a 200 euros que eren excessives, com estacionar en línia groga o en càrrega i descàrrega», explica el regidor de Governació, Joan Manel Tello. La nova ordenança també unifica els criteris d’horaris en les zones de càrrega i descàrrega del municipi. De fet, es podrà aparcar en aquests espais tots els diumenges i festius. També regula l’accés de camions de gran tonatge al nucli urbà. Tot plegat, servirà per millorar la mobilitat de vehicles i vianants, amb la vista posada a l’Ametlla de Mar del futur.

Per una altra banda, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està construint des d’aquesta setmana el nou pàrquing al solar de les Escoles Velles, damunt de l’actual pàrquing soterrat. L’actuació permetrà habilitar unes 70 places d’estacionament i urbanitzar tot l’entorn. 

Comentarios
Multimedia Diari