L’Ajuntament de l'Ametlla de Mar rebaixa el deute de 47 a 44 milions

L’equip de govern celebra la tercera reunió informativa per a la ciutadania

10 junio 2018 15:24 | Actualizado a 13 junio 2018 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’equip de govern municipal de l’Ametlla de Mar va explicar divendres a la nit l’estat actual de l’Ajuntament en una nova reunió informativa, oberta a totes les veïnes i veïns. L’objectiu fou fer un repàs a la gestió d’aquests tres anys de mandat i exposar els diferents projectes municipals.

Amb aquesta ja són tres les assemblees obertes a les caleres i caleros convocades per l’Ajuntament, després de les realitzades els dos anys anteriors per analitzar la situació econòmica i urbanística de la població, principalment. 

L’alcalde Jordi Gaseni considera que és una necessitat que els ciutadans estiguin en contacte directe amb el govern municipal i recorda que és un acte de transparència de cara al municipi i de compliment del compromís de mantenir informats els veïns en relació a la gestió de l’equip de govern local. 

Durant la reunió informativa de divendres al vespre es va fer un repàs exhaustiu a la feina duta a terme en cadascuna de les regidories, posant èmfasi amb els projectes més destacats per l’Ametlla de Mar. 

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Antonio Espuny, i l’alcalde de l’Ametlla Jordi Gaseni van destacar principalment la rebaixa del deute aconseguida, passant de 47 a 44 milions d’euros.

«Hem rebaixat 3 milions d’euros de deute i això vol dir un milió d’euros per any. Els resultats pressupostaris han sigut en positiu aquests dos últims anys, començant pel romanent de tresoreria i el resultat pressupostari. De mica en mica, anem redreçant l’Ajuntament», va exposar Espuny.

En relació amb la residència d’avis, de 5 milions d’euros, es va exposar que ara s’iniciaran negociacions amb el Departament d’Economia però també amb el Ministeri per intentar un crèdit que puga rebaixar els interessos. També es va exposar el contracte d’aigua d’Aqualia. El govern actual va demanar una auditoria en veure «gat amagat» en la modificació del 2009. «Des de l’equip ja se sabia que es feia per tal que la companyia pogués recuperar els 6 milions d’euros», va retreure Espuny.

Abans del torn de preguntes, l’alcalde Gaseni també va recordar actuacions d’urbanisme portades a terme darrerament o l’inici del projecte del pàrquing a Escoles Velles.

Comentarios
Multimedia Diari