Más de Ebre

L’Aldea arrenca les obres d'urbanització del Passeig de la Via

S’adequarà l’antic traçat del ferrocarril al seu pas pel nucli urbà del municipi, entre el carrer Lligallo de Carvallo i el camí de l’Ermita

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge dels treballs d’urbanització del nou passeig, ahir al matí. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge dels treballs d’urbanització del nou passeig, ahir al matí. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat les obres d’urbanització del Passeig de la Via. Aquesta actuació comportarà l’adequació en un passeig de l’antic traçat de la via al seu pas pel nucli urbà de l’Aldea, entre el carrer Lligallo de Carvallo i el camí de l’Ermita.

Aquest passeig tindrà una longitud de 400 metres, el seu ferm serà en solució terrosa, ja que es pretén que sigue una zona verda al límit del nucli urbà, on es plantaran més de 70 arbres de diverses varietats com ara l’autòcton lledoner, però també d’altres que li donaran un aspecte molt atractiu com la paulònia i tipuana.

També es canalitzarà la cuneta existent per a l’evacuació de les aigües de pluja, s’instal·larà un carril bici que connectarà amb els existents tant al pàrquing de la via, com al camí de l’Ermita, s’instal·laran baranes de protecció, rampes d’accés i s’urbanitzarà de nou les zones d’accés al passeig.

Està previst que l’obra tingue una durada de 10 setmanes, i s’ha adjudicat a l’empresa Vent-i-Sol per un import de 204.000 euos dels quals un 90% estaran subvencionats per la Diputació de Tarragona.

Per part de l’Ajuntament, s’està treballant en la segona fase del Passeig entre els Carrers de la Pau i Sant Joan, per iniciar com més aviat millor l’adequació d’aquest tram. «Guanyarem un gran espai verd i donarem un gran canvi a la fisonomia del nostre poble, tal com ens havíem compromès amb la ciutadania», ha declarat l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo.

Comentarios

Lea También