L’Aldea inaugura un nou Casal de Joves i una biblioteca annexada

El concurs de ‘youtubers’ i el concurs d’Instagram s’obrien aquest divendres per fer una crida als joves per participar en aquestes noves instal·lacions

26 enero 2019 11:37 | Actualizado a 26 enero 2019 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Aldea gaudeix de dos nous serveis en l’àmbit de la joventut i la cultura. Es tracta del nou Casal de Joves i la nova biblioteca annexada a aquest. Tot el conjunt va ser inaugurat ahir, divendres, i ja obre amb horari habitual, tots els dies de 17.00 h a 21.00 h. 

Aquesta renovació d’espais, que s’ha dut a terme des de les regidories de Joventut i Cultura de l’ajuntament de l’Aldea, tenen com a objectiu obrir una nova etapa en la qual els joves tinguin un bon referent i una bona ajuda a través del casal i dels seus tècnics. Es tracta de nous serveis que estaran disponibles per a totes aquelles persones i col·lectius que necessitin quelcom relacionat amb estudis, borsa de treball, esports, cursets, xarrades o qualsevol activitat lúdica. 

La inauguració d’aquests espais es va celebrar ahir a la tarda amb activitats destacades i molt atractives per als joves, donant així el primer pas per obrir aquesta nova etapa i cridant als joves a que en formin part i ajudin a dur-la endavant.

Participació
El Casal de Joves obria aquest divendres, 25 de gener, a la tarda el concurs de youtubers. Aquest consisteix en que, tothom qui vulgui, pot enregistrar i editar un vídeo d’un màxim de 5 minuts per a la inauguració del Casal de Joves i la biblioteca. Pot ser un vídeo de qualsevol temàtica: d’humor, un fotomuntatge... el que sigui, això sí, l’únic requeriment és que hi aparegui la inauguració del Casal de Joves. Els guanyadors podran escollir entre un telèfon mòbil o una tauleta. 

El guanyador serà seleccionat per un jurat, i es tindrà en compte el missatge que transmeti el vídeo i com hi apareix el Casal de Joves; la duració del vídeo; i la qualitat tècnica i el treball invertit en fer el vídeo. 

Els vídeos es poden presentar fins el dia 8 de febrer de 2019. Els participants els poden pujar a youtube i enviar l’enllaç al correu: casaljovesaldea@gmail.com amb el nom i un telèfon de contacte, o també es poden portar amb un llapis de memòria directament al Casal de Joves. Els participants també poden fer circular el vídeo per les xarxes socials. 

A banda, els usuaris d’Instagram també van poder participar en aquest esdeveniment tan destacat a través d’un petit repte. Tots aquells que vulguin participar poden penjar fotos a través de l’Instagram de l’ajuntament de l’Aldea (aldea.cat) amb l’etiqueta #inauguraciocasaldejoves, sempre amb el casal o la biblioteca com a motiu. Entre totes les fotos pujades s’escollirà la més original, que rebrà un premi d’una càmera digital esportiva d’alta definició. 

Tots aquells que vulguin veure l’originalitat dels joves només cal que vagin entrant a Instagram i busquin l’etiqueta, i podran veure les fotos que es van publicant.

Comentarios
Multimedia Diari