Más de Ebre

L'Aldea se suma a les festes tradicionals de l'arròs del Delta

L´Ajuntament signa un conveni amb els propietaris d´uns arrossars propers a l´ermita, on es duran a terme les demostracions

M.M.

Whatsapp
Signatura del conveni, a l'ermita de l'Aldea. Foto: Joan Revillas

Signatura del conveni, a l'ermita de l'Aldea. Foto: Joan Revillas

L’Aldea s’ha sumat als municipis del Delta que fan del conreu tradicional de l’arròs un actiu turístic de primer ordre. Així, l’any passat la població va dur a terme la primera edició de les festes de la plantada i la sega tradicional de l’arròs, que tindran continuïtat enguany a tocar de l’ermita i la torre de l’Aldea.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha signat un conveni amb la família Tallada-Ravanals per a la cessió d’uns arrossars propers per dur-hi a terme les demostracions dels pagesos, de com es realitzaven antigament les feines tradicionals de l’arròs.

La Festa de la Plantada de l’Aldea tindrà lloc el 10 de juny, mentre que un dia després se celebrarà la Festa de l’arròs, col i fesols.

Abans, el municipi celebrarà del 21 al 23 d’abril la Fira de l’Arròs i el Comerç, mentre que del 21 d’abril a l’11 de juny s’han programat unes jornades gastronòmiques als restaurants de la població.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También