L'Aldea tanca la biblioteca, el casal jove i els parcs infantils pels casos de Covid-19

S’han registrat una cinquantena positius en les últimes setmanes al municipi i la  velocitat de propagació, l’Rt, arriba a 4,19  

24 enero 2021 17:54 | Actualizado a 24 enero 2021 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de l’Aldea tanca a partir d'aquest dilluns 25 de gener i i durant una setmana equipaments municipals i esportius, com a mesura per intentar frenar l’avenç de la pandèmia a la població. 
Segons ha detallat l’alcalde, Xavier Royo, en un missatge als veïns, des del final de les festes de Nadal s’han confirmat al municipi una cinquantena de positius. Actualment, a l’Aldea hi ha un risc de rebrot de 3.786,06 punts, mentre que al Baix Ebre és de 876,i la velocitat de contagi arriba als 4,19, mentre que al conjunt de la comarca se situa en a 1,12. 
Així, l’equip de govern municipal ha decidit tancar el casal jove i la biblioteca, les pistes esportives, i els parcs infantils durant tot el dia. També ha reclamat a les entitats que redueixin al mínim les seves activitats i als veïns, que surtin de casa només per a allò que sigue necessari. L’alcalde també ha recordat als veïns les normes vigents per a fer ús dels serveis de bars i restaurants, especialment el fet de portar mascareta quan no s’estigui consumint. 
Royo també ha recordat a les famílies amb membres positius o en quarantena, que poden fer ús dels serveis de la Creu Roja per tal que els facin arribar medicaments i productes de primera necessitat a casa. «La situació és molt greu. En dècades no ens hem trobat en un moment com aquest. No ens podem permetre que l’Aldea estigue al capdamunt de tot en casos positius», afirma l’alcalde en el missatge als veïns. 

Comentarios
Multimedia Diari