L'Ametlla de Mar degusta la Ruta de la Tapa Marinera fins diumenge

Un cop finalitzades les Jornades de la Galera es dóna pas a la ruta de tapes amb peix i marisc fresc de la Cala

19 mayo 2017 16:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Fins aquest diumenge l’Ametlla de Mar es troba en plena Ruta de la Tapa Marinera, on es podrà degustar galera, polp o llagostins a dotze bars i restaurants del municipi.

Enguany, a diferència de l’any passat, la tapa marinera arriba després de les Jornades Gastronòmiques de la Galera. Només l’Ametlla de Mar continua apostant per aquesta ruta, que inicialment van impulsar les Viles Marineres (l’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita, Les Cases d’Alcanar, l’Ametlla de Mar).

Amb la Ruta de la Tapa Marinera, emmarcada dins de les rutes Tapamar, es proposa degustar una tapa elaborada amb el peix i marisc de La Cala i prendre una cervesa Heineken, patrocinador oficial de l’edició, per 2,50 euros.

Les propostes són molt variades: una ‘fajita’ marinera, un còctel de galeres, un timbal de pop o un petit entrepà de pop i llagostins cruixents.

«Un cop finalitzades les Jornades de la Galera, donem pas a la ruta de tapes marineres per ampliar el calendari, perquè continue havent-hi activitat al nostre poble, i perquè siga un al·licient més per visitar-nos» explica el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó. El regent afirma que és una ruta que «interessa continuar fent, perquè els establiments expliquen que funciona molt bé».

A més a més, fent la ruta de tapes es podrà entrar en el sorteig de dos menús gastronòmics dobles per a les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau. Per participar-hi, caldrà emplenar el tríptic amb els tampons de cinc bars diferents, escollir quina tapa és la que més ha agradat i dipositar-lo a les bústies dels establiments que participen o a l’Oficina de Turisme. També es pot participar en el concurs fotogràfic d’Instagram amb les etiquetes #tapamarinera17 i #ametllademar.

 

Comentarios
Multimedia Diari