L'Ametlla de Mar ja ho té tot a punt per a les Festes Majors de La Candelera

Un concert del grup Manel serà l´actuació estel·lar de dissabte, però abans els caleros viuran el dia més especial aquest dijous

19 mayo 2017 16:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ametlla de Mar celebra el 2 de febrer la Festa Major de la Candelera, i com en totes les celebracions similars, la motivació principal és la devoció religiosa cap a la Patrona, la Mare de Déu de la Candelera.

No obstant, el programa contempla molts altres actes lúdics i culturals i adreçats per a totes les edats. En l’àmbit musical destaca particularment el concert del grup Manel, el dissabte a les 0.30 hores a l’envelat, als que seguiran Pepet i Marieta i Nautilus.

Demà dimecres a la tarda arrencarà la festa amb la caramelada per a tots els xiquets i un gran cercavila. El pregó, a les 20 hores, anirà en aquesta ocasió a càrrec de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig Martorell. Tot seguit es passarà a proc lamar la Pubilla Major, Pubilla i Hereu Infantils i resta de damisel·les i hereus de la Candelera 2017 i la presentació dels Quintos del 1997. A la nit actuaran els grups locals Cráneos i Mara’ms i tot seguit hi haurà sessió amb el Dj Ferran Lapuerta i Mireia DG.

El Dia de la Patrona arribarà amb la clàssica ofrena floral a la Mare de Déu de la Candelera amb totes les autoritats i una gran presència de bandes i grups musicals. Després de la missa a la plaça Nova es farà el Ball de la Candelera i tot seguit la Festa del Vermut. Per la tarda després de la missa, la Candelera sortirà a es 19 hores en la solemne processó, portada pels Quintos del 97.

Durant la mitjanit de dijous la música la posarà l’orquestra Vulkano Show i, després, Ikany Dj, Dj el Chama i Dj Ferran Lapuerta. Durant tot el dia dijous es podrà gaudir de totes les atraccions de la fira al preu d’un euro i mig per atracció.

Comentarios
Multimedia Diari