Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ametlla de Mar ja ho té tot a punt per a les Festes Majors de La Candelera

Un concert del grup Manel serà l´actuació estel·lar de dissabte, però abans els caleros viuran el dia més especial aquest dijous

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge d´una passada edició de la processó de la Candelera. Foto: joan revillas

Imatge d´una passada edició de la processó de la Candelera. Foto: joan revillas

L’Ametlla de Mar celebra el 2 de febrer la Festa Major de la Candelera, i com en totes les celebracions similars, la motivació principal és la devoció religiosa cap a la Patrona, la Mare de Déu de la Candelera.

No obstant, el programa contempla molts altres actes lúdics i culturals i adreçats per a totes les edats. En l’àmbit musical destaca particularment el concert del grup Manel, el dissabte a les 0.30 hores a l’envelat, als que seguiran Pepet i Marieta i Nautilus.

Demà dimecres a la tarda arrencarà la festa amb la caramelada per a tots els xiquets i un gran cercavila. El pregó, a les 20 hores, anirà en aquesta ocasió a càrrec de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig Martorell. Tot seguit es passarà a proc lamar la Pubilla Major, Pubilla i Hereu Infantils i resta de damisel·les i hereus de la Candelera 2017 i la presentació dels Quintos del 1997. A la nit actuaran els grups locals Cráneos i Mara’ms i tot seguit hi haurà sessió amb el Dj Ferran Lapuerta i Mireia DG.

El Dia de la Patrona arribarà amb la clàssica ofrena floral a la Mare de Déu de la Candelera amb totes les autoritats i una gran presència de bandes i grups musicals. Després de la missa a la plaça Nova es farà el Ball de la Candelera i tot seguit la Festa del Vermut. Per la tarda després de la missa, la Candelera sortirà a es 19 hores en la solemne processó, portada pels Quintos del 97.

Durant la mitjanit de dijous la música la posarà l’orquestra Vulkano Show i, després, Ikany Dj, Dj el Chama i Dj Ferran Lapuerta. Durant tot el dia dijous es podrà gaudir de totes les atraccions de la fira al preu d’un euro i mig per atracció.

Temas

  • EBRE

Lea También