L'Ametlla de Mar viu el dia més especial de la Candelera

Ahir es va celebrar el Dia de la Patrona i avui s’inicia un cap de setmana festu ple d’esdeveniments, posant l’accent en la música

03 febrero 2018 11:07 | Actualizado a 05 febrero 2018 10:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El dia d’ahir va ser un dels més especials per als caleros. El 2 de febrer se celebra any rere any al municipi de l’Ametlla de Mar la diada en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de la Candelera, seguint la gran devoció religiosa que caracteritza aquesta festa. 

Ahir va tenir lloc l’ofrena floral a la patrona, un dels actes més tradicionals d’aquest dia. L’acte va comptar amb una gran assistència, i amb el gran seguici format per autoritats i associacions locals, pubilles i quintos, entre d’altres. Tots els assistents van poder gaudir de l’acompanyament de bandes musicals, capgrossos, gegants i la xaranga, encarregats d’amenitzar l’acte. 

A continuació es va celebrar la missa major en honor a la patrona, i al vespre va tenir lloc la processó, un altre dels esdeveniments més destacats de la diada. 

Avui dissabte la festa continua a l’Ametlla de Mar, i arriba l’actuació estel·lar de la programació, el concert del grup Txarango, amb el seu nou disc ‘El cor de la Terra’. L’espectacle tindrà lloc a dos quarts d’una a l’envelat, i al finalitzar comptarà amb l’actuació del grup Nautilus.
Però abans, durant tot el dia hi ha programades diferents activitats per a tota la població. A les onze del matí se celebra la missa en honor a Sant Blai. Per animar la festa, al migdia tindrà lloc l’actuació de la Colla de Geganters i Grallers de Palamós i dels gegants de la població, seguit del concert de Miquel del Roig, cantautor de la Cala, a la plaça Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari