L'Ampolla i Deltebre s'incorporen a l'Estació Nàutica Costa Daurada

Els dos municipis ebrencs s'adhereixen, com ja va fer l'Ametlla de Mar, a la promoció conjunta del turisme nàutic al golf de Sant Jordi, espai marítim entre el cap de Salou i el delta de l'Ebre

19 mayo 2017 16:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’assemblea general de l’Estació Nàutica Costa Daurada ha aprovat per unanimitat la incorporació dels municipis de l’Ampolla i Deltebre. D’aquesta manera, es consolida el projecte de promoció conjunta del turisme nàutic al golf de Sant Jordi, entorn marítim situat entre el cap de Salou i el delta de l’Ebre.

Amb les dues incorporacions, l’Estació Nàutica queda formada pels municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar i els dos nou vinguts. Es converteix, així, en la més extensa de Catalunya.

L’Estació Nàutica és una associació mixta publicoprivada formada pels respectius ajuntaments i les empreses turístiques que de manera voluntària s’hi adhereixen per promoure i comercialitzar plegats el conjunt de l’oferta turística basada en els esports nàutics. A l’Ebre hi ha una segona Estació Nàutica, la formada únicament pel municipi de Sant Carles de la Ràpita.

L’acord de l’assemblea és la culminació d’un procés d’interès mutu iniciat fa mesos. A títol d’exemple, l’Estació Nàutica ha presentat recentment un catàleg de submarinisme amb l’oferta dels set municipis integrants.

Per al 2017, s’actualitzaran els catàlegs de ports esportius i vela amb la marca golf de Sant Jordi i el de producte turístic per incloure l’oferta dels dos nous municipis. D’aquest últim catàleg, d’unes 64 pàgines, s’editaran 40.000 exemplars que es repartiran a les oficines de turisme, càmpings, apartaments, etc.

En l’àmbit de la promoció directa a fires, està prevista la seva assistència als salons especialitzats de Düsseldorf (Alemanya), Utrecht (Holanda), el Saló Nàutic de París, el de Barcelona i a la fira B-Travel i Mercat d’Escapades, també a la capital catalana. A banda, l’Estació Nàutica participarà en altres esdeveniments de promoció dins l’estand del Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona.

Diverses empreses privades dels dos municipis ebrencs ja s’han posat en contacte amb l’Estació Nàutica Costa Daurada per conèixer els tràmits i requisits per incorporar-se a l’associació. El gerent de l’Estació Nàutica, Jordi Rom, precisa al Diari que hi tindran cabuda no només les empreses especialitzades en el turisme nàutic, sinó també les del sector turístic en termes generals.

Comentarios
Multimedia Diari