L’Ampolla impulsa el comerç local amb la GastroAdela

El municipi celebra aquest cap de setmana la tercera edició de la fira on la gastronomia en directe és la protagonista, amb els ‘show cookings’

10 junio 2018 15:20 | Actualizado a 10 junio 2018 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ampolla es troba vivint un cap de setmana ple d’activitats on la gastronomia i el comerç local són els principals protagonistes. Des de divendres fins avui, se celebra la III Fira GastroAdela, organitzada per l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla, que un any més han decidit exposar els productes autòctons i oferir degustacions, mostres culinàries i moltes més activitats, en una fira que s’ubicarà al carrer Vista Alegre. 

L’accés a la fira és totalment gratuït. Tot i això, les demostracions, les degustacions i altres activitats són limitades. És per això que al punt d’informació de l’esdeveniment es pot adquirir la polsera de la fira GastroAdela, que amb un cost de quatre euros dóna dret a totes les activitats, a la participació en sortejos, a l’accés a les demostracions culinàries en directe i també a les degustacions dels show cookings. 
Avui al matí tindran lloc diverses actuacions de cant amb la coral dels infants de l’Ampolla i de ball amb Turn Dance Academy. Tot seguit els visitants podran gaudir dels show cookings dedicats a l’arròs i als productes ecològics.

Per als amants del vi, avui, a les 13.45 hores, tindrà lloc una presentació de vins de la DO Terra Alta. Al vespre es farà el sorteig de productes i la closing party. L’horari de la fira és d’11 a 14 hores i de 17 a 22 hores, i es comptarà amb 16 expositors locals. El comerç és l’altra branca de la fira, amb varietat d’oferta i productes.

Comentarios
Multimedia Diari