Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ampolla serveix fins a 2.500 quilos d'ostres en una gran diada

Ara arrenquen les Jornades Gastronòmiques

M. P.

Whatsapp
Imatge detall de les cinc ostres que se servien amb una copa de cava. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge detall de les cinc ostres que se servien amb una copa de cava. FOTO: JOAN REVILLAS

Un temps esplèndit i un gran ambient van garantir aquest diumenge passat al matí i al migdia un èxit absolut de la XXVII Diada de l’Ostra del Delta al port pesquer de l’Ampolla, on es van servir fins a 2.500 quilos d’ostres.

Un oceà de persones amb barret (es donava juntament amb cinc ostre crues i una copa de cava) van inundar el port pesquer en una jornada completament festiva on no va faltar ni la música, ni el clàssic concurs gastronòmic de la cuina de l’ostra ni el showcooking.

Ara fa 27 anys, l’Ampolla va buscar un producte diferenciador que fes la seua gastronomia encara més especial. L’ostra es va convertir així en el producte estrella i des d’aleshores ha gaudit sempre de l’acceptació i l’èxit entre els consumidors, que any rere any assisteixen per gaudir d’aquesta jornada tan esplèndida.

Enguany en el marc de la Diada de l’Ostra també s’han pogut realitzar visites a les muscleres. Per segon any els comerços també han participat en la festa amb estands, per ampliar la diada i donar a conèixer els productes que es poden trobar a les botigues del poble, una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (Adela).

Aquest gran esdeveniment dóna ara el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, en les quals participen deu restaurants del municipi oferint l’ostra com a producte estrella dels menús. Fins al 21 de maig, així, els deu restaurants oferiran els seus menús amb 30 euros de preu unitari.

A més a més, cal recordar que precisament aquests deu restaurants ofereixen l’ostra cuinada durant la resta de l’any a les seues cartes, una proposta per seguir consolidant l’Ampolla com la capital de l’ostra de les Terres de l’Ebre.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También