Ebre El Perelló

L’Associació Espanyola del Luxe guardona artMuria

Premien la trajectòria de Mel Muria i una gamma d’excel·lent qualitat que triplica els nivells de pol·len i que ja s’exporta a més de 15 països

REDACCIÓ

Whatsapp
L’acte va comptar amb la presència d’autoritats com la princesa Béatrice d’Orléans. FOTO: JOAN REVILLAS

L’acte va comptar amb la presència d’autoritats com la princesa Béatrice d’Orléans. FOTO: JOAN REVILLAS

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la màxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

L’acte d’entrega del reconeixement va tenir lloc dimarts a la nit, a la seu de Mel Muria al Perelló, amb la presència d’una setantena de persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i diverses autoritats territorials.

La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, va fer entrega a Rafel Muria, president d’artMuria, del guardó «Diamant de l’Excel·lència» com a reconeixement a una llarga trajectòria dins del sector alimentari, pel seu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria, un producte posicionat entre les grans marques d’alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments gourmet del món.

L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (taronger, romaní, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.

A més, artMuria va fer la presentació en primícia d’un nou producte exclusiu, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli.

Comentarios

Lea También