Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ebre en lluita per la defensa de les pensions públiques

La Comissió de Coordinació de Pensionistes del territori convoca una protesta el proper dissabte, 17 de març, a la plaça del mercat de Tortosa

Maria Noche

Whatsapp
Concentració davant l'Ajuntament de Tortosa. Foto: Joan Revillas

Concentració davant l'Ajuntament de Tortosa. Foto: Joan Revillas

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l’Ebre es va constituir el passat 27 de febrer amb l’objectiu d’organitzar-se per defensar el sistema públic de pensions. «Blindar les pensions, que se’n faci un reconeixement dins la constitució com un dret fonamental i treure de la boca dels polítics les promeses electorals que després s’incompleixin», així resumia el portaveu de la comissió, Lisardo García, les seves metes. Des de la comissió reclamen sobretot que es garanteixi per llei que les pensions, si no hi ha diners, surtin dels pressupostos de l’Estat. 

El proper 17 de març hi ha programada una convocatòria de protesta davant la plaça de Barcelona de Tortosa (plaça del Mercat), a les onze del matí. És la primera que afronten des que s’ha constituït la comissió i el que han decidit en aquest cas és crear un grup de treball que es dedica a organitzar-se per donar la màxima difusió i informació als ciutadans. Tal com afirma el seu portaveu, la comissió és intergeneracional i està oberta a tothom.

Animen tots els membres de la família que s’incorporin al moviment, perquè estan defensant les seves pensions, però també un futur digne per a les properes generacions que es poden trobar en la seva mateixa situació, si les coses no canvien.
Es tracta d’un moviment transversal, format per ciutadans no abanderats per ningú, però cansats de les retallades socials.

Temas

Comentarios

Lea También