L'Ermita de la Pietat d'Ulldecona s'omple de rock, reggae, funk i soul amb les Jornades Musicals

Arrenquen aquest diumenge i s'allarguen tot l'estiu

31 mayo 2017 10:59 | Actualizado a 20 julio 2017 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’entorn singular de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona tornarà a ser l’escenari de les Jornades Musicals, que cada estiu porten l’actualitat musical al territori ebrenc.

Dotze actuacions i concerts són els que hi ha previstos a la tretzena edició de les Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat, que arrencaran aquest diumenge amb Los Volcanes. El dia 11 de juny tindrà lloc el concert de Pepet i Marieta, amb la presentació del seu nou disc ‘La revolució dels somnis’. Per al 18 de juny hi ha prevista l’actuació d’Outer Space, una proposta amb la vessant més moderna de la música africana. El rock i postrock arribaran de la mà d’Smoking Souls el 25 de juny.

El 2 de juliol tindrà lloc l’actuació de Zulu Zulu, un grup molt sorprenent per la seua posada en escena que aportaran música molt fresca, i el poshardcore, postpunk i postrock d’Anacardos Lata. La iaia, un dels grups de més repercussió del panorama català, actuarà el 9 de juliol, tot presentant el seu disc ‘Tornar a ser u’.

La potent veu de Shirley Davis amb el seu soul es podrà viure el 16 de juliol. Finalment, el 6 d’agost i el 27 es podrà participar a la V Reggae a l’ermita, amb Koers i Culs Cults, i Calmoso & The Blackfang i Phat Fred, dues propostes de funk.

L’aforament dels concerts, que arrenquen a les 20 hores, és limitat, i les entrades són a taquilla a partir de les 18.30 hores, amb preus entre 4 i 5 euros. Abans i després dels concerts també hi haurà sessions de DJs com Moreno Ros DJ, Goodfella DJ, Rice Agains de Machine Dj's o John Grew DJ, entre d'altres.

També per al 22 de juliol hi ha previst un taller al Centre d'Art Lo Pati, adreçat a les famílies. En ell, els xiquets podran gaudir d'una reactable, una taula per crear sons i ritmes.

Enguany la temàtica de les jornades és l'univers i la col·lisió de satèl·lits. “Les jornades a l’Ermita de la Pietat són com univers paral·lel on el temps es fa molt elàstic. Garantim música de qualitat i també obrir-nos a nous públics. En definitiva el nostre objectiu és eixamplar els universos musicals”, explica el coordinador de les jornades, Agustí Vericat.

Per una altra banda, el 21 i 22 de juliol Amposta acollirà per tercer any el festival gratuït Formes diverses de vida, amb grups com Balcanes, The suicide of Western Culture o Espinoza. El festival se celebra amb la voluntat de tornar a conectar els concerts musicals amb la seua essència ritualística i espiritual.

 

Comentarios
Multimedia Diari