L’Escola Sant Llàtzer i l’Escola d’Art de Tortosa s’uneixen en un projecte educatiu artístic

13 diciembre 2019 10:30 | Actualizado a 13 diciembre 2019 10:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa i L’Escola Sant Llàtzer han iniciat el projecte conjunt ‘Compartim espais de creació i diàleg artístic’. Un total de 100 alumnes participen en aquesta iniciativa, que neix de la voluntat de l’Escola Sant Llàtzer de projectar el fet artístic fora dels seus espais. El projecte està emmarcat en el programa AraArt, impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat, i és l’únic que es du a terme a les Terres de l’Ebre.

L’activitat es desenvoluparà durant els cursos acadèmics del 2019-2022 i té l’objectiu de potenciar les arts per millorar les capacitats i competències bàsiques de l’alumnat.

Hi participen 75 alumnes de 1r, 2n i 3r de primària, que experimenten amb diferents materials plàstics a través de propostes que estimulen la creativitat i els permeten desenvolupar un sentit crític i estètic. Aquests realitzen l’activitat a l’espai l’Atelier a l’Escola Sant Llàtzer. D’altra banda, 25 alumnes de 5è de primària s’endinsen en la creació d’una exposició des de tots els vessants que l’integren: coordinació, comissariat, producció, comunicació, pressupost i protocol. Estan duent a terme sessions per finalment crear una exposició que es podrà veure a l’Escola d’Art.

Comentarios
Multimedia Diari