Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Escola Sant Llàtzer tindrà un nou edifici annex

Ensenyament hi inverteix 407.927 euros. El curs vinent l’alumnat disposarà de dues noves aules en un espai afegit al mateix centre

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge del pati de l’escola i l’espai on anirà el nou edifici annex, ahir. FOTO: Joan Revillas

Imatge del pati de l’escola i l’espai on anirà el nou edifici annex, ahir. FOTO: Joan Revillas

El curs vinent 2018-2019, els alumnes de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa gaudiran d’un nou espai. El centre s’amplia amb un edifici annex. 
El pressupost total de l’obra per contracta és de 407.927,76 € i el termini d’execució està establert en el projecte en cinc mesos.
Les obres consisteixen en l’ampliació de dues aules i, a més a més, s’amplien també espais complementaris: un magatzem, una escala, espai de pas i lavabos. El total de superfície construïda del projecte és de 368,15 metres quadrats.

En l’actualitat l’escola té sis grups, de P3 fins a 3r de primària i es preveu que continuï el seu creixement fins a 6è de primària en què assolirà una línia educativa completa. Per a la directora de l’escola, Cinta Sales, la notícia és molt satisfactòria, ja que «donarà un esponjament als espais i ens anirà molt bé». L’escola actualment té 151 alumnes. 

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que Tortosa siga un dels municipis on la Generalitat inverteix més en educació.
Pel que fa a les aules prefabricades on els primers alumnes van començar el 2012 i que encara es troben a dalt del Parc de la Unió, la directora territorial d’Ensenyament Manolita Cid ha explicat que, si no són necessàries, s’espera poder-les retirar aviat. 
Cid també ha anunciat que hi ha una segona ampliació del centre prevista, si hi ha necessitat més endavant.

Comentarios

Lea También