Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Escola d'Art de Tortosa comença el primer trimestre amb més de 20 cursos

El centre de la Diputació ofereix formació en ceràmica, pintura, gravat, restauració, educació per l'art i cursos especialitzats per a un públic molt ampli

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Diputació de Tarragona

FOTO: Diputació de Tarragona

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa es prepara per un nou inici de curs amb una oferta àmplia i diversa adreçada a tothom que vulgui accedir a un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat. Per aquest primer trimestre s'ofereixen més d'una vintena cursos que arrencaran el 19 de setembre. Hi haurà cursos de ceràmica, pintura, dibuix, gravat, restauració, educació per l'art, especialitzats i la introducció a la conservació preventiva dels béns culturals que es realitzarà a diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona-

La matrícula es podrà formalitzar a partir del 10 de setembre a la secretaria del centre, Enguany, l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa presenta la seva oferta educativa orientada a nous objectius acadèmics: la professionalització, l'educació i la sensibilització artística. En aquest sentit, l'escola oferirà, per primer cop, cursos amb reconeixement acadèmic i certificats d'aprofitament. També reforçarà l'oferta dels cursos matinals, les formacions per ajuntaments i entitats i l'aposta pels programes de sensibilització artística.

Els cursos de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa s'adrecen a alumnes, professionals i industries de l'art, artistes, ajuntaments, entitats, interessats en aprendre art, cultura i conservació amb esperit creatiu i innovador. El dijous 6 de setembre s'oferirà una reunió informativa sobre els cursos oberta a futurs alumnes i interessats en la formació del centre. La sessió tindrà lloc a les 18.00 hores. A la web www.dipta.cat/eadtortosa també es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa i la formalització de la matrícula.

L'exposició col·lectiva Blaus, realitzada pels alumnes del darrer curs de ceràmica, inaugurarà oficialment el curs 2018-2019 el proper 19 de setembre a les 19 hores al centre.

Temas

Comentarios

Lea También