L'Escola de Teatre i Circ d'Amposta oferirà estudis professionals de teatre

Les classes començaran el curs vinent i serà l'únic centre de les Terres de l'Ebre en oferir aquesta formació

19 mayo 2017 15:45 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Per primera vegada, les Terres de l’Ebre tindran un centre, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, que oferirà a partir del curs vinent estudis professionals en Art Dramàtic amb un programa formatiu de 1.200 hores dividides en tres cursos. La titulació dels estudis estan certificats per l’ACET (Associació Catalana d’Ensenyaments Teatrals – Estudis Professionals).

La formació inclou pràctiques escèniques on els alumnes podran professionalitzar-se dins l’àmbit de la interpretació i la creació artística. Durant els cursos, els alumnes aprendran matèries com interpretació, cos, veu, màscara, gèneres teatrals o història del teatre. A més, durant el tercer curs hauran de muntar i produir un projecte escènic.

L'escola més propera que ofereix aquesta formació és a Lleida. El director de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta, Jordi Príncep, valora que amb l'arribada dels estudis a les Terres de l'Ebre "s'omple un buit que hi havia al territori", i que a més d'alumnes de les Terres de l'Ebre també en podran arribar de l'Aragó i del País Valencià.

 Al juliol arrencarà la prematrícula, i al setembre la matrícula. Els grups no superaran la quinzena d'alumnes.

 

Comentarios
Multimedia Diari