Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’ExpoEbre d’enguany estrenarà el saló Celebrem!

La fira tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig a Tortosa i incorpora com a novetat un espai propi dedicat a les empreses relacionades amb la celebració d’esdeveniments com bodes o comunions

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de l’edició d’ExpoEbre de l’any passat, amb un apartat dedicat a les celebracions i els convits. FOTO: Joan Revillas

Imatge de l’edició d’ExpoEbre de l’any passat, amb un apartat dedicat a les celebracions i els convits. FOTO: Joan Revillas

La Fira Expoebre d’enguany, que assoleix l’edició número 74, arriba amb una destacada novetat: l’espai Celebrem!, el saló de nuvis i celebracions de les Terres de l’Ebre. El saló contindrà expositors de tots els serveis necessaris per a les celebracions com bodes, comunions, aniversaris, graduacions o jubilacions: fotografia, moda i complements, lloguer de vehicles, càtering i decoració... 

El saló tindrà el seu espai propi dins la Fira ExpoEbre, amb empreses i expositors que lluiran importants decorats. Per ara hi ha una vintena d’empreses confirmades en aquest saló, amb previsió d’increment. 

El regidor de Fires de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, acompanyat del director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han explicat que aquest saló serà clau en les properes edicions d’ExpoEbre. «La prova-pilot que es va fer l’any passat dins de l’edició 2017 d’Expoebre sense oficialitzar encara, amb un espai dedicat als nuvis, va donar uns importants resultats», han detallat.

La fira programada per enguany continuarà amb les sectorials que s’han consolidat en les darreres edicions, predominant el apartats de la llar, la decoració o la jardineria, així com la 13a edició de l’Ebreambient, el saló del medi ambient i la sostenibilitat: «Hem fet l’esforç de redimensionar-lo, especialment en aspectes molt orientats a la llar, un esforç que ens ha donat els seus fruits, especialment en el que toca al número de visitants», ha explicat el regidor de Fires, afegint que en la darrera edició es va augmentar les visites d’un 21%, amb un total de 35.000 assistents, i es va comptar amb més de 180 expositors.

També el sector de l’automobilisme té un pes destacat en aquesta fira, que hi dedica un gran espai (a l’exterior) ara que el sector està remuntant respecte als anys de la crisi econòmica. Sense dubte, també seguiran ben presents els sectors de l’artesania, del turisme o de l’emprenedoria.

La fira de primavera
La fira arribarà del 28 d’abril a l’1 de maig al pavelló firal de Tortosa. La inauguració tindrà lloc el dissabte al matí. «A causa de l’actual situació que estem vivint encara no sabrem qui serà la persona encarregada, però voldríem que fos una persona del Govern», ha explicat Lehmann.

Com en les darreres edicions, al llarg dels quatre dies de fira hi haurà una jornada dedicada a la Creu Roja i una altra a les Terres de l’Ebre.
Cal recordar que des de fa uns anys la fira és completament gratuïta i porta per lema ‘La fira de primavera’, «perquè li dona el vitalisme que aporta l’arribada del bon temps», en paraules del regidor. Al voltant del pavelló s’hi instal·laran les parades de fireta i artesania, així com les atraccions per als més petits. Continuarà el servei de bus urbà gratuït per facilitar l’assistència.

Comentarios

Lea También