L'Hospital de la Santa Creu de Jesús renova l'ala de malalts de cures pal·liatives

Es passa d'11 llits en habitacions compartides a 15 d'individuals per garantir més intimitat als pacients i familiars

19 mayo 2017 16:14 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Hospital de la Santa Creu de Jesús ha finalitzat els treballs de reorganització de diversos espais del complex assistencial. En concret, s’ha adequat una ala de la primera planta per a malalts de cures pal·liatives, que estaven a la tercera. Es passa d’11 llits en habitacions compartides a 15 habitacions individuals. També s’ha habilitat una sala per a famílies, amb l’objectiu de millorar l’atenció i el seu confort.

Ara, amb les habituacions individuals es garanteix un millor servei a més d’una evident intimitat, ja que, com ha expressat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, «els malalts pal·liatius necessiten una cura especial i són uns moments molt difícils per als seus familiars».

La primera planta de l’Hospital queda d’aquesta manera per a malalts convalescents, subaguts i cures pal·liatives. Aquesta obra ha estat executada per l’empresa Also Casals i ha tingut un cost de 67.058 euros.

La tercera planta passarà així a ser destinada exclusivament a la Residència Llars de la Santa Creu, i s’ampliaran els espais compartits com el menjador i el gimnàs. L’1 de març s’iniciaran les obres d’adequació, que tindran un cost de 270.439 euros i que executarà l’empresa Acsa Sorigué. El centre també ha invertit també 70.000 euros en 40 llits assistits completament equipats. La segona planta de l’Hospital queda per a malalts de llarga estada. «Estem molt satisfets de la faena que s’està portant a terme per part de tots els professionals. Hi ha una direcció i una atenció molt propera», ha valorat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

L’Hospital de la Santa Creu de és completament públic, gestionat per GESAT.

Comentarios
Multimedia Diari