Más de Ebre

L'Hospital de la Santa Creu de Jesús renova l'ala de malalts de cures pal·liatives

Es passa d'11 llits en habitacions compartides a 15 d'individuals per garantir més intimitat als pacients i familiars

M. Pallás

Whatsapp
Imatge de l'espai habilitat ara als pacients de cures pal·liatives, a la primera planta del centre. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge de l'espai habilitat ara als pacients de cures pal·liatives, a la primera planta del centre. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Hospital de la Santa Creu de Jesús ha finalitzat els treballs de reorganització de diversos espais del complex assistencial. En concret, s’ha adequat una ala de la primera planta per a malalts de cures pal·liatives, que estaven a la tercera. Es passa d’11 llits en habitacions compartides a 15 habitacions individuals. També s’ha habilitat una sala per a famílies, amb l’objectiu de millorar l’atenció i el seu confort.

Ara, amb les habituacions individuals es garanteix un millor servei a més d’una evident intimitat, ja que, com ha expressat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, «els malalts pal·liatius necessiten una cura especial i són uns moments molt difícils per als seus familiars».

La primera planta de l’Hospital queda d’aquesta manera per a malalts convalescents, subaguts i cures pal·liatives. Aquesta obra ha estat executada per l’empresa Also Casals i ha tingut un cost de 67.058 euros.

La tercera planta passarà així a ser destinada exclusivament a la Residència Llars de la Santa Creu, i s’ampliaran els espais compartits com el menjador i el gimnàs. L’1 de març s’iniciaran les obres d’adequació, que tindran un cost de 270.439 euros i que executarà l’empresa Acsa Sorigué. El centre també ha invertit també 70.000 euros en 40 llits assistits completament equipats. La segona planta de l’Hospital queda per a malalts de llarga estada. «Estem molt satisfets de la faena que s’està portant a terme per part de tots els professionals. Hi ha una direcció i una atenció molt propera», ha valorat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

L’Hospital de la Santa Creu de és completament públic, gestionat per GESAT.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También