L'Hotel Corona de Tortosa passa a ser de quatre estrelles

S’ha realitzat una reforma integral a les 72 habitacions i als 30 apartaments, i s’estrena un nou espai gastronòmic, SOM

06 abril 2018 10:50 | Actualizado a 07 abril 2018 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

’Hotel SB Corona Tortosa passa de ser de tres a quatre estrelles. Així ho ha confirmat al Diari el seu director Josep Rodrigo. «Hem volgut apostar pel territori i la ciutat, i oferir la categoria de quatre estrelles», expressa.

L’ascens de categoria ha arribat amb la important reforma integral que ha fet l’hotel de tots els seus espais. Així, s’han reformat les 72 habitacions amb els seus banys i els 30 apartaments, s’ha millorat la insonorització als passadissos i als aïllaments, la xarxa wifi i els espais comuns. D’aquesta forma, el hall ara s’ha obert a la plaça Corona d’Aragó i s’ha millorat la seua visibilitat des de l’exterior, i, a fora, s’ha millorat la zona ajardinada i s’ha ampliat l’espai cobert de la terrassa.

Com a novetat important, més enllà per suposat dels canvis en tot l’aspecte de l’hotel mitjançant la decoració, s’ha creat un nou espai gastronòmic. «Abans el restaurant de l’hotel no tenia nom i ara li hem volgut dotar de major importància i donar-li personalitat pròpia», explica el director.

El nou espai s’anomena SOM (Singular, Original i Mediterrani), ja que aquesta és la cuina que ofereix, la mediterrània i amb els productes de proximitat, especialment els de les Terres de l’Ebre.

L’espai gastronòmic ofereix una nova carta, ideal per compartir, i està obert tots els dies de la setmana i de l’any. La reforma integral de l’hotel va iniciar-se el novembre de l’any passat i les obres van acabar just per Setmana Santa, ja que és un dels moments amb més ocupació turística a la zona. De fet, el divendres i el dissabte Sant, l’Hotel Corona va tenir una ocupació del 100%. 

Apropar-se a la ciutadania
El renovat aspecte del hall, molt més obert i visible des del carrer, i el nou restaurant, es deuen a la voluntat de l’hotel d’obrir-se a la mateixa ciutadania tortosina. «Volem seguir participant en l’oferta cultural i festiva de la ciutat. La setmana vinent per exemple serem escenari d’una activitat del Tortosa English festival. Alhora, volem participar en el teixit econòmic del municipi, i oferir un espai a les empreses on puguen fer congressos, reunions i combinar-ho amb dinars i networkings», exposa Rodrigo.

Els clients corporatius és un dels perfils de visitants més fidels, si bé també destaca el públic familiar i nacional. «Volem contribuir en aquest turisme de qualitat que percebem que està creixent al territori», conclou. 

Comentarios
Multimedia Diari