L'ONG Provocant la Pau recull aliments per als regufiats a Grècia

Per donar resposta a l'onada de fred d'Europa

19 mayo 2017 16:48 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’ONG Provocant la Pau impulsa a les Terres de l’Ebre l’‘Operació Escalfor’, per enviar ajuda humanitària als camps de refugiats de Grècia, afectats com bona part d’Europa per una important onada de fred.

Segons detallen des de l’organització, davant l’intens fred dels darrers dies han rebut la petició d’ajuda humanitària de dos camps de l’àrea de Tessalònica, per tal que els refugiats puguin disposar de menjar i begudes calentes.

L’equip de voluntariat de Provocant la Pau farà la recollida, preparació, enviament i distribució al camp de Derven, on hi ha 450 persones (122 famílies) i al camp de Softex, on actualment es troben 650 persones (unes 176 famílies).

Els aliments demanats són te, cafè soluble, sucre, oli, patates, alls i cebes. S’han habilitat fins a nou punts de recollida en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre. El centre logístic de l’organització està ubicat als baixos de la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta.

A més, els ciutadans poden fer les seves aportacions a l’Edifici Jove Lo Carrilet de Tortosa (en horari de 9 a 14 i de 16 a 18 h de dilluns a divendres); al Restaurant Amaré de Roquetes, a l’agrobotiga de les Cases d’Alcanar, a la seu de Càritas de la Sénia, a l’establiment Informàtica CRC de Móra d’Ebre (carrer Comarques Catalanes 84) i l’Ajuntament de Ginestar.

També al bar la Llesca d’Amposta (carrer de les Escoles, 3), i a l’Ajuntament de Deltebre i el bar Lo Furo del mateix municipi (avinguda de la Pau, 193), se- gons ha informat l’ONG en un comunicat.

Sortida el 15 de gener

La recollida es realitzarà entre el 9 i el 13 de gener. El dia 14 s’organitzaran els lots i la sortida de l’enviament humanitari es preveu el dia 15 de gener.

Provocant la Pau és una ONG de les Terres de l’Ebre amb onze anys d’experiència en cooperació, especialitzada en infància, joventut i educació, amb projectes a Guatemala, Brasil, Sierra Leone, Gàmbia i des de març de l’any 2015, en camps de refugiats a Grècia, on a més de fer front a les necessitats materials ha promogut projectes educatius i culturals.

Comentarios
Multimedia Diari