Más de Ebre

L’Oficina Jove d'Amposta canvia de seu amb l’objectiu d’oferir un servei més pròxim al jovent

Té l’objectiu d’apropar els serveis de l’oficina als joves i continuar creant sinergies amb el Casal

Nerea Serra

Whatsapp
L’interior de la futura oficina de joventut FOTO: Nerea Serra

L’interior de la futura oficina de joventut FOTO: Nerea Serra

L’Oficina Jove d’Amposta, situada a l’edifici del Casal es trasllada. Pròximament, les instal·lacions es podran trobar a peu de carrer també a la carretera Simpàtica d’Amposta, just davant d’on estaven fins ara.

Aquest canvi acordat per l’Ajuntament de la localitat, el Consell Comarcal del Montsià i la direcció General de Joventut de la Generalitat té l’objectiu d’apropar els serveis de l’oficina als joves i continuar creant sinergies amb el Casal. Joan Roig, president del Consell Comarcal del Montsià, explica que es continuaran «prestant tots els serveis en tots els seus vessants als municipis de la comarca, però és necessària una seu central on aquests s’unifiquen i això és el que estem fent a Amposta per ajudar als joves a desenvolupar el seu projecte vital».

Amb el canvi, les oficines serien més accessibles i el Casal podria continuar sent un espai per a joves. «La idea és acabar transformant l’espai en un vertader casal de joventut. Volem que el casal de joventut sigui un espai on els joves puguin vindre, puguin fer concerts, i altres activitats. Amb el trasllat buidem espai i podem seguir transformant el casal en allò que volem que sigui, un casal de joves.», explica Adam Tomàs, alcalde d’Amposta.

Comentarios

Lea También