Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Banda Simfònica de la Diputació fa un 'stage' a La Ràpita

Actua aquest cap de setmana a l'Hospitalet de l'Infant i a la mateixa ciutat del Montsià

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Diputació de Tarragona

FOTO: Diputació de Tarragona

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona realitza des d'aquest diumenge i durant tota aquest setmana la seva estada anual a Sant Carles de la Ràpita.

Unes jornades de convivència i treball que culminaran amb dues actuacions aquest cap de setmana. Divendres 7 de setembre l'agrupació actuarà a l'Auditori Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant a les 19.00 hores i dissabte 8 de setembre ho farà a l'Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, també a les 19 hores. L'entrada als concerts és lliure.

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic que agrupa els millors alumnes de grau professional dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa.

Cada estiu, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes.

Enguany, la Banda Simfònica està formada per uns 80 alumnes que comparteixen des de diumenge i fins al proper divendres assajos i hores de treball a l'alberg de Sant Carles de la Ràpita. A més de promocionar la formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador.

En aquesta ocasió, la Banda Simfònica comptarà amb el director de Sòria Carlos Garcés Fuentelsaz.

Temas

  • Cultura & Vida
  • Diputacio de Tarragona
  • Sant Carles de la Ràpita
  • La Ràpita
  • música

Comentarios

Lea También